ÚJ ADVANCED - Díjmentes szállítással!

ÚJ ADVANCED - Díjmentes szállítással!

2016-07-29

Új ADVANCED arcápolónkat DÍJMENTESEN tudod most megrendelni!


 - Természetesen fejlett ápolás


 

MOST DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

(2016. Aug. 5-ig)

Újraalkottuk advanced arcápolóinkat Neked, hogy igényeidnek még jobban megfeleljen!
Új hatóanyagokkal és vonzó, finom, természetes illattal.


Prune d'Ente
 - Exkluzív, mindennapi ápolás egy különleges hatóanyaggal, a kék szilvának a hidegen sajtolt, organikus gazdálkodásból származó olajával. Illata a kezdetektől fogva Téged, hatása pedig arcbőrödet igézi meg.

A prune d'Ente kék szilva védett jelölést élvez 2002 óta. A Lot-et-Garrone régióból származik, ahol ezt a fajt több száz éve nevelik. A közismert szilvánál nagyobb termetű, karakteres lilás-kékes színe van. A húsa sárga mint a méz, gazdag C és E-vitaminban, magjának hidegen sajtolt olaja rendkívül jó bőrápoló tulajdonsággal rendelkezik, mélyen táplálja arcbőrödet.

 


Az ADVANCED termékcsalád igényeid szerint látja el bőrödet ápoló és tápláló olajokkal, vajakkal, vitaminokkal és nedvességmegkötő hatóanyagokkal a lehető legtermészetesebb módon. A kék szilva magjának olajával egy kiemelkedően hatékony mindennapi kozmetikumot alkottunk meg Neked. Két féle ADVANCED hidratáló arckrém között választhatsz:

  • normál és zsíros bőrre az ADVANCED SOFT hidratáló arckrémet ajánljuk;

  • száraz bőrre az ADVANCED RICH hidratáló arckrémet válaszd;

  • mindkét arcápolót kiegészítheted a hydra-N hyaluron arczselével, így minden nap azt az ápolást és hidratálást tudod bőrödnek biztosítani, amire éppen szüksége van.



Az ADVANCED fő hatóanyagai:


Organikus, hidegen sajtolt prune d'Ente kékszilvamagolaj - lenyűgöző illatú, hidratáló és tápláló értékes növényi olaj. Egyedülálló összetétele mélyen ápolja bőrödet!

Organikus Aloe vera gyulladáscsökkentő, ápolja az UV sugárzásoknak kitett bőrt és bőrmegújító hatású. Nyomelekemben gazdag, tápláló, hidratáló hatóanyag.

Organikus, hidegen sajtolt jojobaolaj - a jojobaolaj egy folyékony viasz, amely rendkívül jó nedvességmegkötő, regeneráló hatású, valamint bőrpuhító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.

Organikus, natúr sheavaj - vitamin és hatóanyagbomba bőrödnek! Magas E-vitamin tartalmú és elszappanosíthatatlan anyagokban gazdag, kivételesen jól ápoló növényi vaj.


Panthenol (B5-ös vitamin) - ápolja bőrödet, hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású, sejtosztódást ösztönző vitamin, növeli a bőr nedvességmegtartó képességét.


E-vitamin (tocopherol) - segít az UV sugarak által károsított bőr helyreállításában és a szabad gyökök lekötésében, segít bőröd hidratáltságát megőrizni.

 


Az ADVANCED SOFT és RICH egy könnyen beszívódó lágy, krémes textúrájú, törtfehér színű, kellemes, marcipánra emlékeztető, natúr illatú, mindennapi használatra kifejlesztett arcápoló. Segít bőröd egészségének és egyensúlyának megőrzésében, hatóanyagai az alapoktól táplálják és ápolják bőrödet, hidratálják és megvédik a napi viszontagságokkal szemben amit bőröd hosszú távon meghálál. 


Melyik a TE ADVANCED arcápolód?