JÁTSSZ LILLÁVAL ÉS NYERJ ÉRTÉKES NATICS® AJÁNDÉKCSOMAGOT!

JÁTSSZ LILLÁVAL ÉS NYERJ ÉRTÉKES NATICS® AJÁNDÉKCSOMAGOT!

2019-01-15

Melyik termékünket használod? Készíts egy szelfit vele és töltsd fel facebook oldalunkra!


KÉSZSÍTS EGY SZELFIT TERMÉKÜNKKEL ÉS NYERJ NATICS® AJÁNDÉKCSOMAGOT!


Neked melyik a kedvenc NATICS® terméked? Készíts egy szelfit vele, töltsd fel kommentben a nyereményhez tartozó facebook poszthoz 2019. január 22. éjfélig és nyerj egy 30 ezer forint értékű ajándékcsomagot az általad összeválogatott arcápolókkal. Sorsolás 2019. január 23-án, 10 órakor.

A facebook poszt linkje:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2202789053314429&id=1534364186823589

NATICS® - A szépséged a küldetésünk 

Az adatbiztonsági előírások (GDPR) a Natics weboldalán elérhetőek itt: https://natics.hu/adatkezelesi-tajekoztato.html

A NYEREMÉNY díja 1 db ajándékcsomat 30.000 Ft, azaz harmincezer forint értékben.

 

________________________________________________

 

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

“JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ ÉRTÉKES NATICS® AJÁNDÉKCSOMAGOT” promóciós nyereményjáték.

 A Scin Cosmetics Kft. (1121 Budapest, Rácz Aladár u. 154/B, cégjegyzékszám: 01 09 860673., adószám: 13742371-2-43, promóciós nyereményjátékot szervez NATICS®natúr kozmetikai márkának ismertetéséhez.

1. A Promóciós nyereményjáték 2019.01.15-2019.01.23 20:00 óráig tart. A promócióban felhasznált kép illusztráció.

2. Részvételi feltételek

2.1) A promócióban kizárólag bejelentett, nem cselekvőképtelen, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, a 8. pontban meghatározott személyek körébe nem eső magyar állampolgár, természetes személy (a továbbiakban JÁTÉKOS) vehet részt, aki a 2.2) pontban meghatározott kérdőívet hiánytalanul kitölti.

2.2) A nyereményjátékban való részvételhez egy olyan kép szükséges, amelyen a játékos saját arca és a NATICS® márka egyik terméke látható. A képet a következő linken található facebook poszt-hoz kommentben szükséges feltölteni.

3. Az Általános Szerződési Feltételeket a SZERVEZŐ weboldalán tekinthetik meg a következő link alatt: https://natics.hu/terms_and_conditions.html

4. Nyeremények

A JÁTÉKOSOK közül EGY NYERTES ajándéksorsolás keretében kerül kiválasztásra. A NYERTES 30.000 Ft, azaz ahrmincezer forint értékben válogathat a NATICS® márka termékei között mint nyeremény.

Felhívjuk a Résztvevők figyelmét, hogy a Játék nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, így a Facebookot a Nyereményjátékból eredően, vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, panaszkezelésre nem köteles és nem is jogosult. A Nyereményjáték tartalmáért kizárólag a Szervező felelős. A Nyereményjátékban való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A Nyereményjátékban való részvétellel a Résztvevő kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket.

5. A sorsolás nyilvánosan a SZERVEZŐ székhelyén 2019.01.23-én 20:00 órakor történik. A sorsolás keretében a pályázók között az első díjra HÁROM JÁTÉKOS kerül kisorsolásra egymás után. Ezt követően pótnyertes kerül sorsolásra. A NYERTEST a SZERVEZŐ a sorsolást követően írásban, provát facebook üzenetben értesíti. Amennyiben a NYERTES 72 órán belül nem reagál, a pótnyertest értesíti.

6. Közzététel

A Szervező a sorsolás eredményét, a nyertes nevét a sorsolást követően 24 órán belül belül a  www.facebook.com/natics.hu weboldalon hozza nyilvánosságra. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes JÁTÉKOS neve jelenik meg. A nyereményről szóló tájlkoztatást a SZERVEZŐ közvetlenül a JÁTÉKOS profiljára küldi el üzenet formájában.

 7. Nyeremények kiküldése a GLS futárszolgálattal történik, ehez a nyertes adatait szükséges a SZERVEZŐ rézsére megadnia. A SZERVEZŐ ezeket az adatokat a https://natics.hu/adatkezelesi-tajekoztato.html limken talalható adatkezelési tájékoztatónak megfelelően kezeli.

 

8. Egyéb rendelkezések

8.1. A nyeremények pénzre át nem válthatóak. A nyereményekhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek a Játékost terhelik.

8.2 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja. Szervező kizárólag azokat a Pályázatokat tekinti érvényesnek, amelyeket a Játékosok saját adataik megadásával küldenek be a Játékba. A SZERVEZŐ jogosult a nyeremény átadásáig a Játékból kizárni annak a Játékosnak valamennyi pályázatát, akik tisztességtelen módszerekkel próbál meg nyereményhez jutni, valamint a Játék céljával össze nem egyeztethető módon vesz részt a nyereményjátékban.

8.3 Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselő jogosult.

8.4 A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Scin Cosmetis Kft. dolgozói és ezen személyek Ptk. 685. § b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

8.5 A Pályázatok hiányosságáért /hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves, vagy nem valós adatfeltüntetés stb a Szervező felelősséget nem vállal. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal.

 

9. Adatkezelés

Azáltal, hogy a Játékos a Pályázatát a jelen játékszabályzatban meghatározott módon kitölti:

- feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nevét, telefonszámát, továbbá nyertessége esetén a nyertes-lista kommunikálásához, illetve a nyeremény átadásához, átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait, a Szervező a nyereményjáték lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje.

- Feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a szervező jelen Játék lebonyolítása során felhasználja.

- Tudomásul veszi, hogy Szervező a Játékosok adatait a jelen 9. pontban meghatározottaktól eltérő célokra nem kezeli, és nem dolgozza fel.

10. A Játék ideje alatt a részletes játékszabályzatról tájékoztatás olvasható a www.natics.hu, és a www.facebook.com/natics.hu internetes oldalakon, valamint tájékoztatás kérhető a +36 20 777 1177-es telefonszámon.

11. Szervező fenntartja a jogot, hogy jelen Játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa.

12. A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen nyereményjáték részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

 

Scin Cosmetics Kft.

2019.01.15