ÍGY ÁPOLD ARCBŐRÖDET A NAGYVÁROSOKBAN - 3+1 TIPP

ÍGY ÁPOLD ARCBŐRÖDET A NAGYVÁROSOKBAN - 3+1 TIPP

2019-05-18

Fékezd meg az URBAN-AGING jeleit



URBAN-AGING ARCÁPOLÁSI RUTIN 3+1 LÉPÉSBEN

A nagyvárosok és az ipari gyárterületek lakóinak bőre túlzott terhelésnek van kitéve, így az itt élők a bőr idő előtti öregedését tapasztalják. A probléma gyökere egyértelműen a felszálló porban és a szmogban megtalálható méreganyagokban, illetve az egyéb káros vegyszerekben rejlik. Éppen ezért elsődleges feladatunk az, hogy megfelelő arcápolási rutinnal és valódi hatóanyagokat tartalmazó termékekkel méregtelenítsük arcbőrünket, valamint védjük a további behatásoktól.

Rendkívül fontos, hogy az effektív méregtelenítő hatóanyagokat ötvözzük a C-vitamin erejével, ugyanakkor gondoskodjunk arcbőrünk egész napos hidratáltságáról is. Ezt csak tudatos arcápolással tudod megvalósítani. De hogy megkönnyítsük a dolgodat, egycsokorba gyűjtöttük, hogy mikor mit kell tenned, hogy egészséges, üde és fiatal arcbőrödet hosszan megőrizhesd.

1. ARCTISZTÍTÁS

Használd DETOX BHA micellás arclemosónkat minden arcmosáskor, hiszen magnetit és aktív szén tartalmának köszönhetően hatékonyan köti meg a méreganyagokat, hogy aztán langyos vízzel eltávolíthassuk azokat. Fontos azonban, hogy az arclemosót kíméletesen, de határozott mozdulatokkal használjuk és nagyjából 30 másodpercet követően távolítsuk el. 

Ne feledkezzünk meg arról, hogy higiéniás okok miatt mindig külön törülközőt használjunk az arcunkhoz. Törekedjünk arra, hogy több kis törülköző is elő legyen készítve a fürdőszobában, hogy mindig frissen mosottat tudjunk használni. A kendőket lehetőség szerint legalább hatvan fokon mossuk, az öblítő használatát pedig mellőzzük, mivel az abban lévő anyagok akár allergizálhatják is arcbőrünket.


2. ARCÁPOLÁS URBAN-AGING KÉSZÍTMÉNYEKKEL

NATICS® vadonatúj NOUÂGE széruma és a hozzá tartozó Nouage anti-stressz fluid eredményesen veszi fel a harcot a városi öregedéssel. Ráadásul használatuk is rendkívül egyszerű. A szérum esetében a boostert öntsd a szérumhoz első használat előtt, majd erősen rázd össze 30-60 másodpercig, hogy a készítmény tökéletesen homogén állagúvá váljon. A frissen megtisztított és megtörölt bőrre vidd fel a szérumot, körkörös mozdulatokkal oszlasd el és várd meg, amíg beszívódik. Az anti-stressz fluidot a szérum használata után vidd fel arcbőrödre és hagyd beszívódni. Használd minden reggel a szemkörnyéked és arcbőröd méreganyagok elleni védelmére.

Extra tipp: Használd a szérumot  boosterként! Cseppents belőle kedvenc NATICS® arcápolódba, vagy keverd össze az Anti-Stressz fluiddal!


3. KIEGÉSZÍTŐ ARCÁPOLÁS

Hetente két-három alkalommal az esti arcápolási rutinod részeként használd DETOX MASQUE BHA arcmaszkunkat! Vidd fel arcbőrödre 2-3 milliméter vastagon, hagyd 10-15 percig hatni. Még mielőtt megszáradna, öblítsd le friss vízzel!


+ 1. FOKOZOTT C-VITAMIN BEVITEL

Annak ellenére, hogy a Nouage készítmények tartalmaznak C-vitamint, érdemes az esti arcápolási rutin részeként C20 szérum hatóanyagaival kiegészíteni alkalmazását, így még látványosabb eredményt érhetsz el.