Mindegyikünk egyedi és különleges, mégis sok közös is van bennünk. A MY NATICS azzal a céllal létesült, hogy megadhassuk Neked azt a törődést, amit érdemelsz.

 natics - 
A közösség terméke 2019 
ALKOSD MEG A NATICS KÖVETKEZŐ BEST SELLERÉT!


Mindig is érdekelt a szépségipar világa? Kacsintgattál a kozmetikai szerek felé, végül azonban másfelé vitt az utad? Itt az alkalom, hogy kipróbáld magad a Natics termékfejlesztőjeként! Egy kis játékra hívunk, aminek az eredményeként decemberben megszületik organikus termékcsaládunk legújabb sikerterméke. KÖZÖSSÉGTERMÉKÜNK olyan lesz, amilyennek megálmodod.  

   natics club - A hűséged jutalmat érdemel!Élvezd a my natics club tagsággal járó előnyöket! Rendszeres vásárlásaidat meghálálva, automatikusan felvételt nyersz klubunkba, amennyiben teljes árú termékeid megrendeléseinek összértéke egy éven belül egy bizonyos összeghatárt meghalad*. Ezt követően vásárlásaidra oldalunk a teljes árú termékekből kedvezményt biztosít részedre. Egyszerű és nagyszerű: rendszerünk mindent elvégez helyetted. :-) Kedvezményed mértékét a személyes menüdben az "adataim" menüpont alatt ellenőrizheted.

 


A my natics club kedvezményei:

  • 25 000 Ft összértékű megrendelések elérését követően a következő rendeléstől:   5% kedvezmény
  • 50 000 Ft összértékű megrendelések elérését követően a következő rendeléstől: 10% kedvezmény


Legyél te is elégedett törzsvásárlónk!


* A my natics club kedvezmény számítási alapja a teljes árú termékek összértékére vonatkozik, az akciós termékek összege nem kerül bele a számításba. A kedvezmény számításához rendszerünk az elmúlt 1 évben leadott rendeléseid összértékét veszi figyelembe.