MY NATICS KÖZÖSSÉGTERMÉKEINKET MÁR KEDVEZŐ CSOMAGBAN IS ELÉRED!


Nagy sikert aratott Anti-Aging közösségtermékeinket, a YEUX hialuron szemkörnyékápoló fluidot és az új SÉRUM MASQUE C-vitaminos szérum maszkot egyszerű kattintással árelőnnyel meg tudod vásárolni. 
 


INNOVATÍV ALAKFORMÁLÓ GÉLLEL STARTOL EL A
MY NATICS® - A SZÉPSÉG NAPJA


Hatalmas boldogság számunkra, hogy végre hivatalosan is bejelenthetjük: elkészült a NATICS® első zsírégető, alakformáló gélje koncentrált hatóanyag tartalmú és 100%-ig természetes, vegán összetevőkből. A 2% magas biohasznosulású, természetes koffeint és pink grapefruit olajat tartalmazó készítmény bemutatását nem véletlenül időzítettük az első MY NATICS® - A SZÉPSÉG NAPJÁRA.


Tudjuk, hogy testalkattól és kortól függetlenül szinte minden hölgyet érintenek a laza kötőszövet okozta esztétikai problémák. Szuperhatékony, ám kíméletes megoldást akartunk nyújtani Neked. Ezért összefogtunk Simon Szimonetta fitness edzővel, akit ezúton is szeretettel köszöntünk a SILHOUETTE gél terméknagyköveteként. Szimi ultrahatékony edzésprogramot alkotott meg számotokra, hogy az alakformáló gélünk még eredményesebben fejthesse ki jótékony hatását.


Vegyél te is rész a 30 NAPOS KIHÍVÁSBAN!

https://natics.hu/30nap/


NATICS® - A szépséged a küldetésünk!

A SZÉPSÉG NAPJA - MY NATICS® - HAMAROSAN!


Tavasszal nem csak a természet éled újjá, hanem mi is kivirulunk. Tudjuk azonban, hogy nem csak napsütésre, friss levegőre, csicsergő madarakra van szükséged ahhoz, hogy kiegyensúlyozott légy, hanem énidőre is. A MY NATICS® most elhozza neked A szépség napját, hogy még inkább megadhassuk neked azt a törődést és odafigyelést, amit megérdemelsz. 

És hogy mi mindennel készülünk nektek az első alkalomra? Hamarosan kiderül! Kövessétek oldalunkat, hogy elsőként értesülhessetek a legfrissebb információkról. Ugye milyen izgalmas?


Az ELSŐ - MY NATICS® - A SZÉPSÉG NAPJA: Április eleje! 


 

Mindegyikünk egyedi és különleges, mégis sok közös is van bennünk. A MY NATICS azzal a céllal létesült, hogy megadhassuk Neked azt a törődést, amit érdemelsz.

 natics - 
A közösség terméke 2019 
ALKOSD MEG A NATICS KÖVETKEZŐ BEST SELLERÉT!


Mindig is érdekelt a szépségipar világa? Kacsintgattál a kozmetikai szerek felé, végül azonban másfelé vitt az utad? Itt az alkalom, hogy kipróbáld magad a Natics termékfejlesztőjeként! Egy kis játékra hívunk, aminek az eredményeként decemberben megszületik organikus termékcsaládunk legújabb sikerterméke. KÖZÖSSÉGTERMÉKÜNK olyan lesz, amilyennek megálmodod. 
KEDVEZMÉNYRENDSZERÜNK MEGSZŰNT 2022. Aug. 31-én!

   natics club - A hűséged jutalmat érdemel!Élvezd a my natics club tagsággal járó előnyöket! Rendszeres vásárlásaidat meghálálva, automatikusan felvételt nyersz klubunkba, amennyiben teljes árú termékeid megrendeléseinek összértéke egy éven belül egy bizonyos összeghatárt meghalad*. Ezt követően vásárlásaidra oldalunk a teljes árú termékekből kedvezményt biztosít részedre. Egyszerű és nagyszerű: rendszerünk mindent elvégez helyetted. :-) Kedvezményed mértékét a személyes menüdben az "adataim" menüpont alatt ellenőrizheted.

 


A my natics club kedvezményei:

  • 25 000 Ft összértékű megrendelések elérését követően a következő rendeléstől:   5% kedvezmény
  • 50 000 Ft összértékű megrendelések elérését követően a következő rendeléstől: 10% kedvezmény


Legyél te is elégedett törzsvásárlónk!


* A my natics club kedvezmény számítási alapja a teljes árú termékek összértékére vonatkozik, az akciós termékek összege nem kerül bele a számításba. A kedvezmény számításához rendszerünk az elmúlt 1 évben leadott rendeléseid összértékét veszi figyelembe. A kevezményrendszer visszavonásig érvényes! A NATICS LABORATOIRES Kft. vásárlóit a kedvezményrendszer visszavonása előtt a facebook oldalán legkésőbb 30 nappal tájékoztatja.