A SZÉPSÉGED A KÜLDETÉSÜNK!


KÖSZÖNTÜNK A NATICS® KOZMETIKUMOK VILÁGÁBAN, AHOL A 
SZÉPSÉGED A LEGFONTOSABB SZÁMUNKRA!


                      

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

A RAGYOGÓ ARCBŐRÉRT!

A NATICS® márkával egy olyan hatékony termékcsaládot alkottunk, mellyel nem csak ragyogóbb bőröd lehet, hanem szépségedet a lehető legtovább meg is tudod őrizni. Kozmetikumaink elragadóan kellemes és finom, természetes illatának valamint egyedi, hatékony receptúrájának köszönhetően valódi élmény lesz a bőrápolás. Garantáljuk, hogy használatuk minden pillanatát élvezni fogod!

Márkanevünk egyet jelent a kivételesen magas minőséggel. Termékeinkkel azt adhatod magadnak, amit mindig is elvártál az arcápolástól: HI-TECH, természetes és hatékony alapanyagokat, káros adalékok nélkül. Hiszünk abban, hogy ez a legjobb út a szépség felé!

 

_______________________________________________________________________________________________________
 


MEGKÜLÖNBÖZTETETT SZEREP ÉS POZÍCIÓ A KOZMETIKUMOK KÖZÖTT

Mi, a NATICS® alkotói több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a kozmetikumok fejlesztése terén. Vezetőnk, Oláh Róbert, egyben a márka megalkotója is, és Joó Andrea termékfejlesztési tanácsadónk, 1992 óta foglalkoznak természetes, hatékony, valamint organikus összetevőket tartalmazó kozmetikumok kifejlesztésével. Korábban német nyelvterületen tevékenykedtünk, márkánkat pedig itthon közel öt évvel ezelőtt álmodtuk meg. Minőségünknek és egyedülálló szemléletünknek köszönhetően az eltelt idő alatt megkülönböztetett szerepet és pozíciót vívtunk ki a gyártók között. Mi úgy gondoljuk, hogy mindenkinek jár olyan kozmetikum, amitől sugárzóbb, szebb és jobb kedvű lesz!

Kozmetikumaink fejlesztésénél a legújabb nemzetközi kutatási eredmények mellett saját teszteléseinket, szakértőink, bőrgyógyászaink és kozmetikusaink tapasztalatait is figyelembe vesszük. Termékeinkben a fiatal megjelenésért felelő összetevőket a bőrgyógyászatban is használt, bizonyított hatással rendelkező organikus hatóanyagokkal ötvözzük. Rendületlenül kutatunk, és mindennap azért küzdünk, hogy a megszerzett tudást különböző kozmetikumok formájában adhassuk át neked.

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

KÖZÖS ALAPELVEK MENTÉN A BELVÁROSI ORVOSI CENTRUMMAL
A NATICS® kiemelt szakmai partnere a Belvárosi Orvosi Centrum. Nagy öröm számunkra, hogy Dr. Tisza Tímea igazgató főorvossal és csapatával hosszú ideje kölcsönös tisztelettel és elismeréssel tudjuk egymás munkáját segíteni. Sikeres együttműködésünk záloga a közös alapelveinkben rejlik: 21. századi vállalatokként a modern tudomány nyújtotta innovációkkal, a legmagasabb minőségű szolgáltatást kívánjuk nyújtani az emberek számára, miközben kiemelten felhívjuk a figyelmet a prevencióra mind az arcápolás, mind pedig az egészségügyi szűrővizsgálatok terén!
 

_______________________________________________________________________________________________________

 

ISMERD MEG ÉRTÉKRENDÜNKET, AMELY TÉGED SZOLGÁL

Miként szépséged sem átlagos, így mi sem elégedünk meg a középszerű, széles körben elérhető alapanyagokkal. Fáradhatatlanul kutatjuk a kivételes minőségű összetevőket és képesek vagyunk a világ legtávolabbi pontjaira is elmenni egy párját ritkító, organikus gazdálkodásból származó hatóanyagért. Olajaink nem csak hidegen sajtoltak, hanem káprázatosan magas beltartalommal is rendelkeznek és abban hiszünk, hogy csak ezekkel az alapanyagokkal érdemes dolgozni. Ez is biztosítja számodra, hogy azt a hatást fejtse ki bőrödön, amire mindig is vágytál. 

Termékeink fejlesztésénél nem alkalmazunk állatkísérleteket. Kozmetikumainkat külső, akkreditált laboratóriumban vizsgáltatjuk be, de saját, belső mikrobiológiai ellenőrző rendszerrel is rendelkezünk. Mivel a biztonság kiemelkedően fontos szempont számunkra, így nem csak kozmetikumainkat, de tárolóinkat is bevizsgáltattuk annak érdekében, hogy ne párologjon ki belőlük káros anyag abba a szérumba, melyet arcbőrödre kensz.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden egyes csepp felvitt szérum, vagy krém, rengeteg év tapasztalatát, hazánkból és a világ legtávolibb részeiről összegyűjtött, kivételes minőségű hatóanyagokat és a tudásunk legjavát tartalmazza. - Mindezt a szépségedért!

 

_______________________________________________________________________________________________________


KOZMETIKUMAINKAT NEKED KÉSZÍTJÜK, HA:


- fontos számodra megjelenésed és hangsúlyt fektetsz az ápolt és szép arcbőrödre
- üzleti életedben nem csak tudásoddal, hanem szépségeddel is bizalmat szeretnél kelteni
- hatékony, felső kategóriás kozmetikumokkal szeretnéd ápolni magad
- szépséged védelmében káros anyagoktól mentes termékeket keresel
- őszinte márkát keresel

Ha Te is arra vágysz, hogy szebb, természetesen sugárzó bőröd legyen, akkor termékeinket neked találtuk ki!
 

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

ÍGY SEGÍTÜNK, HOGY MEGTALÁLD A SZÁMORA A LEGJOBB KOZMETIKUMOT

Mivel minden bőr egyedi, szeretnénk, hogy azt a kozmetikumot találd meg, melyre valóban szükséged van. Ennek érdekében weboldalunkon elérhetővé tettünk egy gyorsan és egyszerűen kitölthető bőrtípus-tesztet. Néhány kattintást követően könnyedén rátalálhatsz azokra a bőrápolókra, melyek igényednek megfelelnek, vagy egyedi problémáidra nyújtanak valós megoldást.


Közel másfél év fejlesztést és tesztelést követően, tavaly ősszel mutattuk be a NATICS® CLINICAL termékcsaládunkat, mellyel immáron lehetővé tesszük termékeink otthoni bőrápolás melletti professzionális, vagyis kozmetikusok általi felhasználást is. A NATICS® CLINICAL segítségével személyre tudod szabni arcápolási rutinodat. A SÉRUM CLINICAL kilenc különböző ANTI-AGING és hatóanyag-szérumból áll, így a feszesítő összetevőkön túl bizonyos szérumaink célzott probléma-kezelő hatóanyagokat is tartalmaznak magas koncentrátumban. 

Szabadalmaztatott és bizonyítottan hatékony összetevőink által lehetőség nyílik hámlasztásra, pigmentfolt-, pattanás-, továbbá rozácea kezelésre is miközben az ANTI-AGING hatóanyagok bőröd feszesítéséért dolgoznak. A szérumok használatát követően a bőrtípusodnak megfelelő FLUIDE CLINICAL krém-fluidokból tudsz választani, hogy teljessé tehesd bőrápolási rutinodat.

Tudjuk, hogy webáruházban történő rendelés esetén sok fontos kérdés merülhet fel, éppen ezért mi mindig a rendelkezésedre állunk! Keresd bátran tanácsadóinkat, hogy segítsenek a választásban: +36 20 221 211

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

VÁSÁRLÓINK VISSZAJELZÉSEI BÜSZKESÉGGEL TÖLTENEK EL MINKET


“Munkámból adódóan kiemelkedően fontos számomra arcbőröm szépsége és egészsége. Énekesként gyakran turnézom, színésznőként pedig hetente több alkalommal állok színpadra, így nem csoda, hogy arcbőröm kimondottan nagy igénybevételnek van kitéve. A kedvenc NATICS® kozmetikumaim mindig velem vannak. Segítségükkel hatékonyan és egyszerűen tudom arcbőrömet ápolni. A változás szemmel látható!  Köszönöm!”

Polyák Lilla, énekesnő

EZ POLYÁK LILLA CSODÁS ARCBŐRÉNEK TITKA!
(kattints ide)

 

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

SAJTÓMEGJELENÉSEINK ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSEINK


Márkánk egyre szélesebb körű ismertségre tesz szert. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, mint a Toyota Central Europe Kft., az InStyle Magazin, a femina.hu és a retikul.hu, továbbá jelen vagyunk az egyik legnagyobb női webportál shopjában is, a feminashop.hu-ban.