Ez Polyák Lilla csodás arcbőrének titka

Ez Polyák Lilla csodás arcbőrének titka

2018-02-04

Most betekintést nyerhetsz Polyák Lilla arcápolási rutinjába

 

Polyák Lilla népszerű énekes-színésznő jól tudja: hosszantartó szépségének és fiatalságának kulcsa a tudatos arcápolásban rejlik. S bár a bölcsek köve nincs a birtokában, arcápolási rutinját most megosztja mindenkivel, hogy követhessük a példáját.


"Rengeteget állok színpadon és rendszeresen turnézom is. Az erős sminkek, az állandó rohanás és a gyakori stressz bizony megviseli az arcbőrömet, éppen ezért úgy döntöttem, megfelelő szakértő kezekre és organikus termékekre bízom magamat" - mondja Polyák Lilla, majd hozzáteszi: a választása a Natics termékeire esett, a mindennapos használatra alkalmazható kozmetikumokat pedig a termékfejlesztési vezető, Oláh Róbert segítségével választotta ki. 


_________________________________________________________________________________________________________________________________________


AZ ARCTISZTÍTÁS


"A napi arcápolási rutinomat három szakaszra bontanám: elsőként az arctisztítás történik meg, majd a hidratálás és ránctalanítás van porondon, hogy aztán a kis rituálémat bőrfeszesítéssel zárjam le"- magyarázza a gyönyörű művésznő. Polyák Lilla napi két alkalommal, illetve fellépéseket követően is a DETOX BHA arclemosót használja. "Az arclemosót egész egyszerűen imádom, azt hiszem, hogy lassan már függővé is válok!" - meséli nevetve.

Azon túl, hogy a színésznő érzi, hogy az arclemosó tisztítja a bőrét, megtapasztalta azt is, hogy enyhíti a gyulladásokat, semlegesíti a méreganyagokat, ráadásul még a színpadi sminkjét is tökéletesen el tudja távolítani vele. A hatékony termék ráadásul még enyhe, igazán kellemes illatú is. Azokon a napokon, amikor nem lép fel, micellás vízzel törli át az arcát, hogy könnyedén és kíméletesen tisztítsa meg arcbőrét a szennyeződésektől és egyben tonizáljon is. "Van még egy bónusz titkom is" - csillan fel a szeme a színésznőnek: külön törülközőt használ az arcbőréhez, amit gyakran cserél is. 


_________________________________________________________________________________________________________________________________________

HIDRATÁLÁS ÉS RÁNCTALANÍTÁS


Polyák Lilla számára fontos, hogy feszes, hidratált bőre legyen, melyhez naponta két alkalommal használ professzionális szérumokat. Reggelente a LUMIÉRE szérummal ápolja arcbőrét, ami érezhetően hidratálja bőrét, könnyen beszívódik, egységes, egészséges bőrszínt biztosít számára még a szemkörnyéken is. Esténként a napot a HYDRA+ professzionális szérum használatával zárja, melynek hatására reggelre üde arcbőre lesz és még az esetleges karikák is eltűnnek a szemei alól. "Hetente néhány alkalommal a HYDRA+ szérum helyett az EXFOLIE enyhe hámlasztót vetem be, amely tökéletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket" - teszi hozzá._________________________________________________________________________________________________________________________________________


BŐRFESZESÍTÉS ÉS TÁPLÁLÁS


"Színésznőként törekednem kell a tökéletes bőrre, éppen ezért a hidratálás és ránctalanítás után nem feledkezem meg a feszesítésről sem" - magyarázza Lilla. A választása reggelente az INTENSE fluide professionnel SOFT változatára esik. "Egyszerűen imádom az illatát és a hatását is, már néhány használatot követően is érezhetően rugalmasabbá, finomabbá, selymesen puhává vált az arcbőröm. Éjszakára az INTENSE fluide professionnel RICH változatát vagy az INCA arcápolót használom a maximális hatás érdekében. Hetente néhány alkalommal pedig, különösen nagy igénybevételt követően bevetem a csodafegyvereimet, a C-vitaminos boosteremet és a HYDRA-N hialuron arcápoló maszkomat is" - mutat rá mosolyogva a művésznő.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Te is olyan ragyogó és egészséges arcbőrre vágysz, mint amilyen Polyák Lillának van?
Kérd szakértő segítségünket, válaszd ki arcápolási rutinodhoz szükséges termékeinket és varázsolj magadnak csodás arcbőrt!