Ez Polyák Lilla csodás arcbőrének titka

Ez Polyák Lilla csodás arcbőrének titka

2018-02-04

Most betekintést nyerhetsz Polyák Lilla arcápolási rutinjába

 

Polyák Lilla népszerű énekes-színésznő jól tudja: hosszantartó szépségének és fiatalságának kulcsa a tudatos arcápolásban rejlik. S bár a bölcsek köve nincs a birtokában, arcápolási rutinját most megosztja mindenkivel, hogy követhessük a példáját.


"Rengeteget állok színpadon és rendszeresen turnézom is. Az erős sminkek, az állandó rohanás és a gyakori stressz bizony megviseli az arcbőrömet, éppen ezért úgy döntöttem, megfelelő szakértő kezekre és organikus termékekre bízom magamat" - mondja Polyák Lilla, majd hozzáteszi: a választása a Natics termékeire esett, a mindennapos használatra alkalmazható kozmetikumokat pedig a termékfejlesztési vezető, Oláh Róbert segítségével választotta ki. 


_________________________________________________________________________________________________________________________________________


AZ ARCTISZTÍTÁS


"A napi arcápolási rutinomat három szakaszra bontanám: elsőként az arctisztítás történik meg, majd a hidratálás és ránctalanítás van porondon, hogy aztán a kis rituálémat bőrfeszesítéssel zárjam le"- magyarázza a gyönyörű művésznő. Polyák Lilla napi két alkalommal, illetve fellépéseket követően is a DETOX BHA arclemosót használja. "Az arclemosót egész egyszerűen imádom, azt hiszem, hogy lassan már függővé is válok!" - meséli nevetve.

Azon túl, hogy a színésznő érzi, hogy az arclemosó tisztítja a bőrét, megtapasztalta azt is, hogy enyhíti a gyulladásokat, semlegesíti a méreganyagokat, ráadásul még a színpadi sminkjét is tökéletesen el tudja távolítani vele. A hatékony termék ráadásul még enyhe, igazán kellemes illatú is. Azokon a napokon, amikor nem lép fel, micellás vízzel törli át az arcát, hogy könnyedén és kíméletesen tisztítsa meg arcbőrét a szennyeződésektől és egyben tonizáljon is. "Van még egy bónusz titkom is" - csillan fel a szeme a színésznőnek: külön törülközőt használ az arcbőréhez, amit gyakran cserél is. 


_________________________________________________________________________________________________________________________________________

HIDRATÁLÁS ÉS RÁNCTALANÍTÁS


Polyák Lilla számára fontos, hogy feszes, hidratált bőre legyen, melyhez naponta két alkalommal használ professzionális szérumokat. Reggelente a LUMIÉRE szérummal ápolja arcbőrét, ami érezhetően hidratálja bőrét, könnyen beszívódik, egységes, egészséges bőrszínt biztosít számára még a szemkörnyéken is. Esténként a napot a HYDRA+ professzionális szérum használatával zárja, melynek hatására reggelre üde arcbőre lesz és még az esetleges karikák is eltűnnek a szemei alól. "Hetente néhány alkalommal a HYDRA+ szérum helyett az EXFOLIE enyhe hámlasztót vetem be, amely tökéletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket" - teszi hozzá._________________________________________________________________________________________________________________________________________


BŐRFESZESÍTÉS ÉS TÁPLÁLÁS


"Színésznőként törekednem kell a tökéletes bőrre, éppen ezért a hidratálás és ránctalanítás után nem feledkezem meg a feszesítésről sem" - magyarázza Lilla. A választása reggelente az INTENSE fluide professionnel SOFT változatára esik, melynek isteni illata van, ráadásul néhány használatot követően is már érezhetően rugalmasabbá, finomabbá, selymesen puhává vált az arcbőre. "Éjszakára az INTENSE fluide professionnel RICH változatát vagy az INCA arcápolót használom a maximális hatás érdekében, hetente néhány alkalommal pedig, különösen nagy igénybevételt követően bevetem a csodafegyvereimet, a C-vitaminos boosteremet és a HYDRA-N hialuron arcápoló maszkomat is" - mutat rá mosolyogva a művésznő.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Te is olyan ragyogó és egészséges arcbőrre vágysz, mint amilyen Polyák Lillának van?
Kérd szakértő segítségünket, válaszd ki arcápolási rutinodhoz szükséges termékeinket és varázsolj magadnak csodás arcbőrt!