Tagadd le a korod!

Tagadd le a korod!

2017-05-29

Hatékony bőrápolás NATICS BIOCOMPLEX-szel!


Tagadd le a korod! Hatékony bőrápolás NATICS BIOCOMPLEX-szel!

Melyikünk ne szeretne anélkül tükörbe nézni, hogy ne kelljen bőrének öregedésétől félnie? Sajnos előbb vagy utóbb, de mindannyiunknál megjelennek a nemkívánatos ráncok, azt azonban, hogy ezek kialakulását mi okozza pontosan, s főleg, hogy hogyan fordíthatjuk meg ezt a folyamatot, már csak kevesen tudják. Pedig a megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk! 

Nem csak az idő a hibás

Ráncaink kialakulásának több oka van: a nem megfelelő táplálék, a kevés folyadék, a stressz, a dohányzás vagy a túlzott alkoholfogyasztás is gyorsabban öregítik bőrünket. Mind a megfelelő tápanyag- és folyadék ellátást akadályozzák, amikből egy idő után hiány lép fel. A kötőszövet elernyed, a kollagén és elasztin rostok elgyengülnek, a hialuronsav termelés pedig csökken. A hagyományos kozmetikumok legtöbbször csak időszakos ápolást, illetve enyhülést hoznak, így nem csoda, ha úgy érezzük, tehetetlenek vagyunk.

Mi lehet a megoldás?

Ahhoz, hogy bőrünk megtartsa rugalmasságát és fiatalságát, két dologra van szüksége: hidratálásra és tápláló hatóanyagokra. Ezeket pedig olyan formában kell rendelkezésére bocsátanunk, hogy azok el is lássák feladatukat. Komplex ápolást kell biztosítanunk organikus, magas beltartalmú, maximálisan hasznosuló és bioaktív hatóanyagokkal, hogy a hatás érezhető, illetve látható is legyen. A világpiacon kapható nyersanyagok között hatalmas minőségi eltérések vannak, így a hatóanyagok bioaktivitása, illetve rendelkezésre állása is jelentős eltérést mutat.

A NATICS Hydra-N hialuron arcápoló család tagjaira nyugodtan rábízhatod magad!


Bioaktív hatóanyagokkal a ráncok ellen

A bioaktív hatóanyagok olyan összetevők, olajok, vitaminok, amelyek választ, illetve reakciót váltanak ki bőrünk működésében. Önmagát késztetik arra, hogy regenerálódjon, csökkenjenek a gyulladásai vagy növekedjen a feszessége. Ezek lehetnek sejtosztódást ösztönző vitaminok, magas telítetlen zsírsavat tartalmazó, gyulladáscsökkentő növényi olajok vagy organikus savak. Ezek felelnek azért, hogy bőrünk alapjaiban újuljon meg, így szebbé és feszesebbé váljon.

Ezeket az anyagokat olyan más bőrápoló hatóanyagokkal is célszerű kombinálni, amik további funkciókat is ellátnak; a nedvességmegkötő hialuronsav például remekül óvja bőrünket a túlzott vízvesztéstől. Így érhetjük el azt a fajta bőrápolást, ami nem csak tüneteket enyhít, hanem ténylegesen kezel is. Bőrünk puhábbá és feszesebbé válik, a meglévő ráncok pedig halványodnak, vagy akár teljesen el is tűnnek.

Fluide Legere mélyen tápláló arcápoló: azt adja bőrödnek, amire valóban szüksége van


A tökéletes arcápoló létezik!

A NATICS arcápolóiban az organikus és bioaktív hatóanyagok optimális koncentrációban és kiemelkedő bioaktivitással vannak jelen. Olyan komplexeket hoztunk létre, amelyekben az összetevők egymás hatásait felerősítik, illetve kiegészítik azokat. Ezeket hívjuk NATICS BIOKOMPLEX-eknek. Organikus kozmetikumaik nem csak első osztályú és kiváló minőségű hatóanyagokat, hanem hatékony biokomplexeket is tartalmaznak, hogy bőrünket az alapoktól ápolják oly módon, hogy azt hosszú távon is meghálálja.

Hydra-N hialuron szérum rózsa-vanília illatban. Limitált kiadás!

 

Kiemelkedő minőségű termékeik a mélyhidratálást biztosító HYDRA-N hialuron arcápoló család tagjai, melyek felső fokon biztosítják a nedvességet bőrünknek, maximálisan együttműködve a BIOKOMPLEXEKET tartalmazó, organikus FLUIDE LÉGÉRE és INCA arcápolókkal. A HYDRA-N hialuron szérum jelenleg LIMITÁLT kiadásban, csodálatos valódi rózsa-vanília illattal is kapható!

Állítsd meg Te is az időt az inkák titkával: INCA regeneráló hialuron arckrém

Tekintsd meg NATICS BIOKOMPLEXEKET tartalmozó arcápolóinkat!