BOTOX HATÁS TŰ NÉLKÜL

BOTOX HATÁS TŰ NÉLKÜL

2022-06-02

A HATÉKONY RÁNCTALANÍTÁS MÁR MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ!



INNO D’OR – AZ ÉV INNOVÁCIÓJA 2022 DÍJAS LETT A TŰ NÉLKÜLI RÁNCTALANÍTÁS


Kate Middleton, Jennifer Lopez és Meghan Markle a tű helyett a természetes Botox-hatást választották a kortalan szépségük megőrzése érdekében, melyet effektív hatóanyagok és a biotechnológián alapuló megoldások segítenek elő. A Botox mára az egyik leggyakoribb ránctalanítási megoldásnak számít, viszont tű nélkül is enyhíthetjük a ráncokat két hatékony készítménnyel. A NATICS PEPTIDE termékcsaládja, amely Botox hatású peptideket tartalmaz is hasonló elven működik, újszerűsége és effektivitása miatt pedig elnyerte az Inno d’Or – Az év innovációja 2022 díjat is. 


MI AZ A BOTOX HATÁSÚ PEPTID?

A természetes botox egy különleges hatóanyagon, az két peptid kombinációján alapul, amely hatásmechanizmusát tekintve nagyon közel áll a botulinum toxin (Botox) injekcióhoz. Ezek az újgenerációs, biotechnológián alapuló peptidek a Botox hatását utánozza azáltal, hogy meggátolják az acetilkolin felszabadulását a neuromuszkuláris szinapszisban. 

Ennek az egyszerű, de hatékony mechanizmusnak köszönhetően mérséklik az izom-összehúzódást és megelőzik a finomvonalak, valamint a ráncok képződését, továbbá enyhítik a meglévő ráncokat a szemkörnyék, a homlok és az arcbőr teljes területén rendszeres használat esetén. Ezen túlmenően a készítmények fokozzák a bőr természetes kollagéntermelését, hidratálják az arcbőrt, csökkentik a vízhiányt és növelik annak tónusosságát, feszességét.

RANGOS ELISMERÉST ÉR A TŰMENTES RÁNCTALANÍTÁS

A MAGYAR BRANDS díjas, INNOVÁCIÓÉRT NÍVÓDÍJAS NATICS mindenki számára kínálja a speciális tűmentes ránctalanítás lehetőségét a Botox-hatással rendelkező, természetes hatóanyagokat tartalmazó, intenzív ránctalanítást elősegítő készítményeivel, melyek elnyerték az Inno d’Or – Az év innovatív terméke 2022 díjat

PEPTIDE TERMÉKCSALÁD egy Super Boostert és egy szemkörnyékápolót tartalmaz, melyek mindegyike a maximálisan javasolt koncentrációt, azaz 10% Argirelox Peptid-oltatot tartalmaz. A különleges hatóanyag 10% ARGIRELINE + 10% LEUPHASYL peptid oldatnak felel meg, melyekhez további, központi hatóanyagokat társítottak. A PEPTIDE YEUX és a PEPTID BOOSTER hialuron tartalma első osztályú hidratálást biztosít, a panthenol fokozza a sejtosztódást, extra hialuronsav tartalma pedig a bőr mélyebb rétegeiben is megkötik a nedvességet, így enyhíti a ráncokat és feszesíti az arcbőrt. Használata rendkívül egyszerű, naponta 2x kell felvinni az adott területre, továbbá minden bőrtípusra korosztály megkötése nélkül alkalmazható!



ELÉGEDETT VÁSÁRLÓK, ÖNMAGUKÉRT BESZÉLŐ ELADÁSI SZÁMOK

A NATICS PEPTIDE BOOSTER super-booster szérum és a PEPTIDE YEUX szemkörnyékápoló fluid 10% Argirelox-peptid oldatot tartalmazó hatóanyag-készítmények a ránctalanítás új és hatékony generációját testesítik meg. A fogyasztói visszajelzések a közösségi médiás kommentekben rendkívül pozitívak, országunk legnagyobb drogéria-hálózatában, a dm-ben pedig azonnal elérhetőek a termékek, ahol vásárlók ezrei már beszerezték és használják is. A fogyasztói elégedettség az arcápolók webshopos értékesítésében is nyomon követhető, a két ránctalanító Argirelox-peptidet tartalmazó készítmény az eladási listán a TOP3 termék közé került már bevezetésük első hónapjában és azóta is BESTSELLER-ként szerepelnek a kínálatban.


Az Inno d’Or – Az év innovációja 2022 díjas arcápolók elérhetők a NATICS WEBÁRUHÁZÁBAN és a DM DROGÉRIÁIBAN ORSZÁGSZERTE!