5+1 OK, AMIÉRT BOTOX-HATÁSÚ PEPTIDEKRE VAN SZÜKSÉGE AZ ARCBŐRÖDNEK

5+1 OK, AMIÉRT BOTOX-HATÁSÚ PEPTIDEKRE VAN SZÜKSÉGE AZ ARCBŐRÖDNEK

2022-02-22

Bemutatjuk a fiolába zárt Botoxot.

Az újgenerációs hatóanyagkészítmények a biotechnológia vívmányait is segítségül hívják akkor, amikor az arcbőr fiatalos összképének és tónusosságának megőrzéséről és a hatékony ránctalanításról van szó. Egyre népszerűbb összetevőnek számítanak a peptidek, melyek közül kiemelkedik az Argirelox peptid, amelyet fiolába zárt Botoxként szokás emlegetni. Nem véletlenül: egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően valóban látható eredményeket nyújthat rendszeres használat mellet.

A peptidek rendkívül könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, hogy alapjaiban befolyásolják a sejtek működését. Vannak olyan peptidek, amelyek a kollagénszintézist stimulálják, vagy a ránctalanítást emelik még magasabb szintre és van az Argirelox peptid, amely komplex módon járul hozzá az arcbőr fiatalos összképének megteremtéséhez. A többfunkciós peptid rendszeres alkalmazásával látványos eredmények érhetők el. Jótékony hatása öt plusz egy tulajdonság mentén foglalható össze.

1. Csúcsösszetevő, melynek hatását nemzetközi kutatások igazolják

A csúcstechnológiás bőrápoló komponenst valóban a jövő hatóanyagának tartják, hiszen kifejezetten a mimikai ráncokat célozza meg. Az Argirelox peptide eredményességéről világszinten rengeteg felhasználó tud beszámolni.

2. Tű nélküli, kíméletes ránctalanítást biztosít

A Botox hatással rendelkező peptid módosítja az ideg-izom kommunikációt, valójában azonban komplex módon veszi fel a harcot az idő múlásával szemben. A mikro- és mimikai ráncok halványulnak, a szemkörnyéki ráncok kisimulnak.

3. Stimulálja az izommozgást

Az újgenerációs Argirelox Peptid működési mechanizmusa nagyon egyszerű: meggátolja az úgynevezett acetilkolin felszabadulását, így enyhíti az izomösszehúzódást, amelynek eredményeként a meglévő ráncok visszahúzódnak.

4. Javítja a kollagéntermelést

A bőr mélyebb rétegeiben sejtosztódást serkentő alapanyagokkal kombinálva a fokozza a kollagén-szintézist, azaz serkenti a bőr természetes kollagéntermelését, így a teljes arcbőr visszanyerheti tónusosságát, feszességét. Mindenképpen 10% Peptid-oldatot tartalmazó arcápolót keressünk, mivel ennek hatékonysága mutat látható eredményeket.

5. Segíti a nedvességmegtartást

Az Argirelox-peptid oldat önmagában is jó nedvességmegkötő hatással rendelkezik, hialuronsavval kiegészülve pedig maximális hidratáltságot biztosít: az arcbőr telt, élettel telivé válik, sőt üde színét is visszanyerheti. 

+1 Késlelteti az öregedést 

A Botox-hatású peptid jó öregedésgátló hatásokkal is rendelkezik, így nem csak a meglévő ráncokat enyhíti, de késlelteti az újak megjelenését is.

A NATICS kiemelkedően magas, 10% Argirelox peptideket tartalmazó készítményei nem kötnek kompromisszumot az Anti-Aging céljaiban. Az ország legnagyobb drogérialáncában, a dm-ben is megvásárolható PEPTIDE BOOSTER Super Boosterrel, valamint a PEPTIDE YEUX Szemkörnyékápoló Super Fluiddal könnyedén visszaforgatható az idő.