ÍGY KÉSZÜLJ FEL A ROMANTIKUS RANDIRA

ÍGY KÉSZÜLJ FEL A ROMANTIKUS RANDIRA

2019-02-10

ÖT LÉPÉSES RUTIN

 

ÖT LÉPÉSES RUTIN - ÍGY KÉSZÜLJ FEL A ROMANTIKUS RANDIRA

A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, s bár az év bármelyik napján meglephetjük életünk párját, február 14-én mindenki a szokásosnál izgatottabban készül a randira. Ha Te is hasonló cipőben jársz, fogadd meg tanácsainkat és garantáltan leveszed majd lábáról a nagy Őt.



1. Vitalizáló fürdő

A fárasztó munkanap után élénkítsd fel testedet-lelkedet. Vegyél egy váltott hideg-meleg vizes zuhanyt, használd extrán narancsos, vitalizáló micellás tusfürdőnket, és élvezd, ahogy minden egyes sejted felpezsdül. A fürdő után egy csapásra felfrissülsz, miközben bőröd selymesen lággyá, hidratálttá válik. 


2. Szőrtelenítés kíméletesen

A zuhany után válaszd a szőrtelenítés számodra leginkább tetsző módját ügyelve arra, hogy ne okozz mikrosérüléseket a bőrödön. A borotva vagy epilátor használatától igénybe vett bőrödet lágyan kend be Aloé Hyaluron gélünkkel. Szinte azonnal látni fogod lenyűgöző hatását: a kipirosodott bőrterületek megnyugszanak és fantasztikusan hidratálttá válnak. 


3. Last minute face lift

A párától átmelegedett arcbőrödben kitágultak a pórusok. Itt az ideje, hogy bevesd valódi csodafegyverünket, a Hydra-N hialuron szérumunkat! A hatás pedig nem marad el: arcbőröd feszessé válik, ráncaid kisimulnak, így egészségesebbnek és teltebbnek tűnnek majd. Adj arcbőrödnek egy kis időt, hogy minden hatóanyagot magába szívhasson, kortyolj el egy kávét, vagy egy csésze teát, hogy a lelked is megkezdje a hangolódást felejthetetlen randevúdra.


4. Őrizd meg természetes szépségedet!

Még mielőtt sminkedet felvinnéd arcbőrödre, adj neki extra táplálást! A FLUIDE SENSUEL arcfluidban minden benne van, amire szükséged van: az organikus, hidegen sajtolt, prémium minőségű növényi olajaknak köszönhetően tökéletesen táplálja arcbőrödet, miközben csökkenti a gyulladást és segíti a sejtregenerációt. A sminkedet azonban csak akkor vidd fel, ha a hatóanyagok már teljesen beszívódtak, és ne feledd, a természetes szépséged veszi le leginkább a lábáról életed párját.


5. Luxuskényeztetés masszázsolajjal

Ha a gyertyák már égnek, a fantasztikus vacsora elkészült és a pezsgő is a hűtőben várja a megfelelő pillanatot, készítsd ki limitált kiadású L'AMOUR érzéki masszázsolajunkat az éjjeli szekrényedre, hogy a finom falatok elfogyasztása után újabb szintre emelhessétek az együtt töltött időt. A kényeztető és ápoló masszázsolaj elragadó illata és lélegzetelállító hatóanyagai egyaránt hozzásegítenetek benneteket ahhoz, hogy kizárjátok az est hátra lévő részére a külvilágot.