Vásárlási tanácsokMelyik krémet rendeljem magamnak?

  • Weboldalunk szinte minden bőrtípus ápolására ad lehetőséget. Bizonyára tudod, hogy milyen a bőröd. Zsíros? Normál? Száraz? Termékeink leírásában megtalálod, hogy milyen bőrtípusra valók, milyen hatóanyagokat tartalmaznak. Mindennapi ápolásra rendeld bőrödnek megfelelő ADVANCED vagy INCA krémet, amelyek kiegészítésére a HYDRA-N hyaluron arczselét ajánljuk. Az arczselével hihetetlen rugalmas módon tudod krémed hidratáltságát változtatni napi igényednek megfelelően.


T-Zónában egyik arcrészem zsírosabb, a másik szárazabb. Mivel ápoljam?

  • Arckrémedet válaszd meg a szárazabb területnek megfelelően és hívd segítségül a HYDRA-N hyaluron arczselét. A zsírosabb terülere keverd krémedet az arczselével, így rugalmasan tudod mindkét területet ellátni a neki megfelelő ápolással. A HYDRA-N hyaluron zselével még rugalmasabban tudod bőröd napi igényét ellátni.


Arclemosót, tusfürdőt vagy szappant használjak bőrömre?

  • Ezt a döntést szeretnénk meghagyni Neked. Próbáld ki, és amelyiket jobban szereti a bőröd, azt használd. :-)


Arcmosásra is használhatok szappant?

  • Természetesen! Szappanjaink kíméletesen tisztítják bőrödet, miközben már arcmosás közben ápolják azt. Figyelj, hogy a szemedbe ne kerüljön; illetve az illatos szappanokat bármely illóolaj összetevője iránti érzékenység esetén ne használd.


Mire figyeljek a kozmetikumok használata előtt?

  • Minden termékünket első használat előtt próbáld ki alkarodon, hogy szereti-e bőröd. Amennyiben bármely összetevő iránt érzékenységről van tudomásod, kérjük, válassz másik terméket magadnak. Az összetevők listáját mind magyarul, mind angolul a nemzetközi jelöléseknek megfelelően megtalálod adatlapján az "Összetevők" fül alatt.
  •