MELYIK A TE C-VITAMIN SZÉRUMOD?

MELYIK A TE C-VITAMIN SZÉRUMOD?

2019-05-07

Benned is felmerült már a kérdés, hogy mi a különbség a C20 szérum és C20 AIR között?




C20 ÉS C20 AIR - A KEZEDBEN A VÁLASZTÁS

Zászlóstermékünk, a NATICS® legnagyobb eladási számmal büszkélkedő C-vitaminos széruma nemrégiben új formulában került a webáruházunkba. Sokan kérdeztétek, mi az oka annak, hogy számtalan alkalommal elismert termékünket pipettás kiszerelésben, AIR változatban is elkészítettük számotokra. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.


A termékfejlesztés oka

A C20 C-vitamin szérum immáron két éve a márkánk egyik legkedveltebb terméke. Nem véletlenül: 20% tiszta C-vitamin tartalmának köszönhetően elképesztően hatékony. A liposzómákba zárt L-aszkorbinsav ragyogóan sugárzó arcbőrt biztosít, miközben finomítja a ráncokat, feszesíti a kontúrokat, csökkenti a bőr gyulladását, halványítja a hegeket, és regenerálja az UV-károsodott arcbőrt. Nem vélatlenül az egyik első számú Anti-Aging összetevő, amely számtalan tanulmányban is bizonyított már.

Termékünket a szinte minden arcbőrű vásárlóink nagy megelégedéssel használták, ám több alkalommal is felmerült, hogy néhány felhasználó számára a szérum túlságosan testes, nehezebben szívódik be, vagy melegebb időben egy könnyebb szérumra vágynának, de a C20 előnyeit nem szeretnék nélkülözni. Éppen ezért úgy döntöttünk: igényeik kielégítése érdekében a C20 szérumunkat ultra könnyed formulában kínáljuk számukra. 


A választás joga a tiéd

Annak ellenére, hogy mindkét termékünk bármilyen bőrtípus esetén alkalmazható, azt javasoljuk, a C20 szérumot normál és száraz bőrre, a C20 AIR-t pedig inkább normál, zsíros és kombinált arcbőrre használd. 

Választásodat az alapján is meghozhatod, hogy mely napszakban használnád szívesen ultrahatékony készítményeinket. A C20 szérum elsősorban testessége miatt az esti, éjszakai arcápolási rutinba illeszthető be kényelmesen, míg a légiesen könnyű C20 AIR már a reggeli arctisztítást követően is csordultig tölti bőrödet értékes és effektív hatóanyagaival.

Rendeld meg C-vitaminos termékeinket és legyél részese a több ezer elégedett fogyasztóink körének!