EGY HATÉKONY KÉSZÍTMÉNY FORRADALMASÍTHATJA A SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁST!

EGY HATÉKONY KÉSZÍTMÉNY FORRADALMASÍTHATJA A SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁST!

2020-11-04

Kutatott és megbízható hatóanyagok, könnyű felhasználás, erős Anti-aging.



EGY HATÉKONY KÉSZÍTMÉNY FORRADALMASÍTHATJA A SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁST!


Köztudott, hogy a legelső ráncok a szem és a száj körül jelennek meg, így ezen területek kezelése különös odafigyelést és speciális hatóanyagok használatát teszi szükségessé. Akár évekkel is fiatalabbnak tűnhetünk, ha megfelelő C-vitamin tartalmú hatóanyag-kozmetikumot használunk. A tudatos bőrápolók már annak ismeretében használják ezt a vitamint, hogy a bőrön, megfelelő formulában alkalmazva az egyik legerősebb ránctalanító, bőrfeszesítő és Anti-Aging hatóanyagként látható eredményeket nyújthat. Az arcápolás során mindig a teljeskörű ápolásra kell törekedni, a szemkörnyék érzékeny felületei azonban más arcápolót igényelnek, mint az arcbőrünk többi területe, itt célzott kezelésre van szükség.

Annak érdekében, hogy új dimenzióba emeljük mindazt, amit eddig az arcápolásról gondoltál, megalkottuk kivételes összetételű C-vitaminos szemkörnyék-ápolónkat, amibe lipofil, azaz olajban oldódó, stabil C-vitamint tettünk (Ascorbyl Tetraisopalmitate - AT). Ez a C-vitamin egyrészről képes a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolni, másrészről pedig a fluid magas C-vitamin tartalma ellenére tárolása során nem igényel hűtést. Az egyedülálló készítmény speciális hatóanyagai közé tartoznak az újgenerációs bőrfiatalító peptidek, amelyek vizsgálatok során adtak bizonyosságot hatékonyságukról. A fluidban megtaláljuk továbbá a karikákat és a fáradt bőrképet enyhítő koffeint, a bőrt rugalmassá varázsoló gránátalma-sterolt, a több molekulasúlyú hialuronsavat is, amelyek a komplex hidratáláson túl, a C-vitamin hatásával szinergiát alkotva, egymás hatását is növelik.

A MagyarBrands díjas NATICS® forradalmian új C-YEUX szemkörnyékápoló fluidját bárki használhatja kortól és bőrtípustól függetlenül a szemkörnyék területén található ráncok kezelésére, valamint a szem alatti sötét karikák enyhítésére. De azok számára is ajánljuk, akiknek fontos, hogy teljes egészében parfüm, kőolaj, paraben és színezékektől mentes arcápolóval adják meg arcbőrük számára mindazt, amire szüksége van.

A fluid, azaz könnyed, folyékonyabb állagú krém használata rendkívül egyszerű, könnyű elosztani, gyorsan beszívódik és a legtöbb érzékeny arcbőrön is alkalmazható.

Tapasztald meg Te is a C-vitamin átütő erejét, és hagyd, hogy páratlan hatékonysága téged is meggyőzzön!