ISMERD MEG A FEHÉR TEA ELLENÁLLHATATLAN HATÁSÁT

ISMERD MEG A FEHÉR TEA ELLENÁLLHATATLAN HATÁSÁT

2019-03-19

Első osztályú párlatok a feszes arcbőrért




ISMERD MEG A FEHÉR TEA ELLENÁLLHATATLAN HATÁSÁT

A fehér teát már a népi gyógyászatban is a fiatalság forrásának tartották, s már az ókorban is előszeretettel alkalmazták arcápolóként. Azon túl azonban, hogy bezárja a nedvességet a bőrbe, kiváló Anti-Aging hatásáról is ismert, ráadásul mivel antioxidánsokban gazdag, még a bőrben meghúzódó gyulladásokat is eredményesen csökkenti, így védi arcbőrünket a szabadgyökök ellen.


A fehér teát szűz teának is nevezzük. A különbség a többi tea félékhez képest a feldolgozásában és a felhasznált nővény részében rejlik. A legkevesebb emberi beavaktozással állítják elő, amely során csakis zsenge rügyeket szednek le a tea cserjékről - erről is árulkodik elnevezése. Termőhelye legfőképp kína. A fehér tea a bőrápolás területén kívételesen hatékony antioxidáns együttessel látja el a bőrt, így védi meg a környezet viszontagságaitól. Használata sorána  bőrünk fellélegzik, és üdévé válik.

A NATICS® hidratáló szérumaiban előszeretettel alkalmazzuk a fehér tea első osztályú növényi párlatát. Ezt a csodálatos természeti kincset megtalálod HYDRA-N és a CLINICAL termékcsaládjaink arcápolóiban. Használd rendszeresen, hogy a hatása még inkább érvényesülni tudjon.