Ragyogó arcbőr télen is

Ragyogó arcbőr télen is

2016-12-15

Mire figyeljünk oda, hogy arcbőrünket megóvjuk a téli viszontagságoktól?


Télen bőrünk külön viszontagságoknak van kitéve, fontos, hogy fokozottan figyeljünk rá és megóvjuk mind a kiszáradástól mind feszességének elvesztésétől.



Mi történik télen, főképp, amikor hideg van?

Otthonunkban fűtünk, ami miatt az átlagnál szárazabb a levegő és bőrünket közvetetten is száríthatja. Mikor kimegyünk a hidegbe, akkor nem csak önmagában hideg éri, hanem hideg és magasabb páratartalmú levegő veszi arcunkat körbe, amely következtében a hajszálerek összehúzódnak, így megóvva minket a lehüléstől. Amikor ismét otthonunkban, munkahelyünkön vagyunk, bőrünk hajszálerei elernyednek, így fokozva a keringést - viszont ilyenkor védtelenebb, így a száraz levegő kiszáríthatja. Ez egy folytonos körforgás, amely miatt arcbőrünk külön ápolást igényel:

  1. ARCTISZTÍTÁS: Fokozott figyelmet érdemel a KÍMÉLETES arctisztítás, amely során eltávolítod a felesleges szennyeződéseket arcbőrödről, de egyben már ápolod is közben. Itt segítségedre vannak kíméletes arcápoló natúr arctisztítóink, melyek egyszerűen, hatékonyan, de kíméletesen tisztítanak. Micellás arclemosónk egy lépésben tonizálja is arcbőrödet.

  2. HIDRATÁLÁS: A nedvességvesztéstől arcunkat egy megfelelő arcápolóval tudjuk megvédeni, amely megköti a nedvességet bőrünk felületén, de ezzel egy időben hidratálja is. Erre a célra, a plusz nedvesség ellátása érdekében használd HYDRA-N arcápoló családunkat, amelyet rugalmasan tudsz arcápolási rutinodba beilleszteni.

  3. ÁPOLÁS: A hidratáláson kívül bőrödet ápoló és tápláló hatóanyagokkal, növényi olajokkal és vajakkal szükséges ellátni, mivel bőröd ilyenkor szárazabb és a lipideket is pótolni szükséges. Válassz bőrtípusodnak megfelelő arcápolót organikus hatóanyagokkal, amely mélyen táplálja és ápolja arcbőrödet, megvéd a kiszáradástól és segít arcbőröd feszességét megőrizni. ADVANCED, FLUIDE LÉGÉRE vagy INCA RÉGÉNÉRANT arcápolóink mélyen ápolják arcbőrödet, organikus és natúr hatóanyagokkal táplálják.

  4. KÜLÖN FIGYELMET IGÉNYLŐ TERÜLETEK ÁPOLÁSA: Szem- és szájkörnyéked ilyenkor külön figyelmet igényelnek, mert itt alakulnak ki legelőször az idő múlásának jelei. Ápold kimagaslóan magas hatóanyag-tartalmú és hidratáló eszenciával, amelyben segítségül van a HYDRA-N YEUX hyaluron eszencia ultra-alacsony molekulasúlyú hyaluronsavval.

  5. EXTRA HIDRATÁLÁS: Hetente két-három alkalommal érdemes egy hidratáló arcpakolással megajándékozni arcbőrödet! A hidratáló arcpakolások extra nedvességgel és hatóanyagokkal látják el ilyenkor érzékenyebb bőrödet, és még ki is kapcsolhatsz közben. Próbáld ki HYDRA-N MASQUE hyaluron arcpakolásunkat, dőlj hátra 10-15 percre és élvezd a kikapcsolódást! :-)