C-BOOSTER - Tippek a booster szérum használatához

C-BOOSTER - Tippek a booster szérum használatához

2017-12-11

3 FUNKCIÓS C-VITAMIN BOOSTER-SZÉRUM

 
 
3 FUNKCIÓS C-VITAMIN BOOSTER-SZÉRUM
- Tippek az eredményes használathoz
 
 
Rendkívül koncentrált, 20% C-vitamint tartalmazó szérumunkat többféleképpen tudod használni:
 
  1. Booster szérumként arckrémedbe vagy szérumodba adagolva már felvitel előtt: adagolj pár cseppet vagy fél pumpányit arckrémedbe és együttesen vidd fel. Így mély beszívódást biztosítasz a szérum összetevői számára és mindig olyan hatóanyag-koncentrációval látod el arcbőrödet, amire éppen szüksége van. Rugalmasan tudod arcápolási rutinodat alakítani vele.
     
  2. Önálló szérumként arckrémed alá: Ez a legkoncentráltabb használata, de nem minden arcbőr képes teljesen beszívni a szérumot, mivel olyan magas hatóanyag tartalommal rendelkezik. Próbáld vékony rétegben felvinni a szérumot - arctisztítás után a még nedves arcbőrön könnyedén el tudod oszlatni. Amennyiben még mindig túl koncentrált részedre, használd az egyes pontban leírt booster funkcióját.
     
  3. Éjjeli C-vitamin maszk: keverd össze kedvenc olajoddal kb. fele-fele vagy kétharmad-egyharmad arányban, és vidd fel: Egy rugalmas réteg képződik arcbőrödön, amely egész éjjel hidratálja ás táplálja. Próbálj meg hidegen sajtolt, a bőrtípusodnak megfelelő olajat használni: zsíros bőrre jojoba vagy sáfrányos szeklicemagolajat, normál bőrre sárgabarackmag-olajat, száraz bőrre mandula- vagy makadámdió-olajat.
 
Bátran játssz az arányokkal, tapasztald ki, hogy bőrödnek mire van szüksége! :-)