AZ IDŐTLEN SZÉPSÉG A KEZEDBEN LEHET!

AZ IDŐTLEN SZÉPSÉG A KEZEDBEN LEHET!

2018-11-12

Bőrápolás tudományosan


AZ IDŐTLEN SZÉPSÉG TITKA A KEZEDBEN LEHET!


A NATICS® CLINICAL széria ultrahatékony Anti-Aging szérumai és fluidjai a legmagasabb minőségű, klinikai tisztaságú hatóanyagokat tartalmazzák, hogy bőröd ragyogó és fantasztikusan üdévé váljon. Új blogsorozatunkban szeretnénk nektek jobban bemutatni kivételes összetevőkből álló termékeinket, miközben olyan fontos információkat osztunk meg veletek, amik hozzásegítenek benneteket az ideális arcápolási rutin kialakításához.

Minden hölgy alapvető törekvése, hogy hosszú időre megőrizze fiatalságát és szépségét. Meggyőződésünk, hogy a mindennapos és tudatos arcápolási ruti a rendelkezésre álló kiváló minőségű termékekkel kiegészítve hozzásegíthet bennünket céljaink eléréséhez. Fiatalként érdemes a megelőzésre fektetnünk a hangsúlyt, ha pedig már meglévő problémákkal kell szembenéznünk, válasszunk olyan hatóanyagú termékeket, amelyek garantáltan eredményesek. 

 

1. A MEGFELELŐ KOZMETIKUMOK VÁLASZTÁSA

Mindennapos arcápolási rutinunk során reggel és este egyaránt alkalmazzunk bőrtípusunknak megfelelő termékeket. Érdemes biokozmetikumokat használnunk, hiszen ezek nem tartalmaznak vitatott hatású összetevőket. Válasszunk olyan gyártót, aki nem spórolja ki az effektív hatóanyagokat termékeiből, azokat megfelelő koncentrációban teszi bele készítményeibe. 



2. MINDEN ESETBEN NÉZZÜK MEG A TERMÉKEK ÖSSZETEVŐIT

Bőrünk optimális működésének és üde szépségének megőrzéséhez olyan termékekre van szükség, amelyek képesek megkötni a nedvességet, vitaminokat, olajokat, növényi vajakat és úgynevezett barierr, azaz védőréteget támogató, illetve helyettesítő anyagokat, például ceramidot tartalmaznak. Ezek táplálják a bőrt létfontosságú építőkövekkel, amelyek segítségével feszes és rugalmas marad. Kerüljük a kőolaj-származékokat, amelyak alatt a bőr akár be is fülledhet és hosszú távon árthatnak is neki!

 

2. KULCSFONTOSSÁGÚ HATÓANYAGOK ANTI-AGING TERÜLETÉN.

  1. Hialuron - segíti a nedvességmegkötést, a bőr hidratáltságát növeli
  2. C-vitamin - igazi sokoldalú hatóanyag, amely nem csak fokozza a kollagén-termelést, ezáltal feszesíti és ragyogóvá teszi az arcbőrt, de foltokat is halványít és csökkenti a  gyulladásokat.
  3. Növényi olajok - táplálják és selymessé teszik az arcbőrt. Válasszunk hidegen sajtolt növényi olajokat tartalmazó termékeket.
  4. B3 vitamin - nem csak csökkentia  faggyú-termelést, de halványítja a foltokat és a ráncokat is csökkenti.
  5. AHA BHA, PHA savak - hámlasztást elősegítő hatóanyagok. A glikolsav kíméletesen távolítja el a bőr felső rétegét, miközben csökkenti az egyenetlenségeket, ráncokat. A BHA szalicilsav a pórusokban fejti ki gyulladáscsökkentő, hámlasztó, póruscsökkentő hatását. A PHA kíméletes újfajta hámlasztás, ami érzékeny, rozaceás bőrön is alkalmazható. A gyümölcssavak legfőképp azéet ajánlottak, mert hámlasztó hatásuk révén csökkentik a ráncok mélységét.

     

3. SZUPERHATÓANYAGOK

Számos olyan szuperhatóanyag van, amely tovább tudja fokozni arcápolónk hatását. Ilyen a multifunkciós Azeloglicina, mely azon túl, hogy hidratál, feszesít, természetes ragyogást biztosít az arcbőrnek, miközben eredményesen veszi fel a harcot a pattanások ellen. Itt találod: LUMIERE ragyogás szérum. Az úgynevezett peptidek újgenerációs hatóanyagok, amelyek bizonyítottan lassítják az öregedési folyamatokat, valamint ösztönzik a sejteket az optimális működésre. 

A Glycoin fokozza a sejtosztódást, rugalmasabbá és üdébbé teszi az arcbőrt. Az Ectoin a sivatagban felfedezett nedvességmegkötő anyag, mely a bőr mélyebb rétegeit hidratálja. A glycoinnal és a peptidekkel kiegészülve szinergikus hatást vált ki, azaz fokozzák egymás hatékonyságát. HYDRA+ sejtstimulációs szérumunkban találod. A ceramide pedig a bőr védőrétegét helyettesíti, illetve annak működését fokozza, miközben valódi anti-aging szerként megelőzi és kezel is a ráncokat. INTENSÉ arcápolóinkban találod meg, Polyák Lilla művésznő is ezt használja!


A NATICS® CLINICAL készítményeiben ezek optimális koncentrátumban találhatóak meg, így legyen szó bármilyen bőrtípusról, hatékony anti-aging arcápolókat tudunk javasolni vásárlóink számára.