A helyes szemkörnyék ápolás

A helyes szemkörnyék ápolás

2018-07-22

Helyesen használod a szemkörnyék-ápolódat?


Helyesen használod a szemkörnyék-ápolódat?

A szem a lélek tükre - tartja a mondás, nem csoda, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a testünk egyik legérzékenyebb területét ne csak ápoljuk, hanem megállítsuk a múló idő első jeleit is. Azt gondolnánk, hogy egy szemkörnyék-ápoló felvitelénél mi sem egyszerűbb. A valóság azonban az, hogy akár többet is árthatunk a helytelen használattal, mint amennyit nyerünk a termékekkel. Összegyűjtöttük, mire figyelj a legjobban.


1. A megfelelő választás

Egy nőnek a kamaszkorának végén nem árt beszereznie az első szemkörnyék-ápolóját. Természetesen azonban nem ugyanarra a termékre van szüksége egy tizenéves fiatalnak, mint egy érett hölgynek. Válasszunk életkorunk és bőrtípusunk szerint, ha pedig bizonytalanok lennénk, kérjük ki bátran szakértők segítségét.


2. A használat ideje

A szemkörnyék-ápolót naponta kétszer, reggel és este vidd fel a megtisztított arcbőrödre.


3. A használat helye

A szemkörnyék-ápolót ne csak az alsó szemhéjad alatti területre vidd fel, hanem a felső szemhéjadra és a szemöldökvonal alatti részre is. Így nem csak az úgynevezett táskákat tüntetheted el, hanem feszesítheted a felső szemhéjat is, ezáltal pedig késleltetheted, vagy mérsékelheted annak megereszkedését. Fontos azonban, hogy a szempillatőre ne kend, hiszen onnan rendkívül könnyen bekerülhet a szemedbe, ahol akár irritációt is kiválthat.


4. A használat módja

Ujjbegyedre nyomj egy kevés szemkörnyék-ápolót és óvatos mozdulatokkal vidd fel a szemed környékére. Semmiképpen se masszírozd bele az érzékeny bőrterületre, ezzel ugyanis mikro sérüléseket okozhatsz, ami akár a ráncosodás fokozásához is vezethet. Apró nyomásokat persze kifejthetsz, ezzel élénkítheted a vérkeringést és fokozhatod a hatóanyagok felszívódását. Lágy, kopogtató mozdulatokkal is felviheted, csak ezt is óvatosan alkalmazd.

Tudtad, hogy nem csak a HYDRA-n YEUX szemkörnyékápolóval, ahnem a NATICS PROFESSIONNEL szérumainkkal is tökéletesen tudod ápolni szekörnyékedet?