Így használd helyesen micellás arclemosódat

Így használd helyesen micellás arclemosódat

2018-06-17

Tippek arclemosóink használatához

 

A NATICS® termékkínálatában három féle micellás arclemosó közül is választhatsz, s bár alapvetően mindhármat arctisztításhoz használjuk, érdemes megkülönböztetnünk őket további funkcióik és lehetséges alkalmazásaik alapján.

1. VITALITÉ & FRAICHE - AHA arclemosó

Ha szeretsz friss és üde illatokkal ébredni, garantáltan megtaláltad ebben a fantasztikus micellás arclemosó gélben a bőrödet frissítő esszenciát. A vitalizáló, gyümölcssavakat tartalmazó arclemosónk tökéletes napindító társad lesz, hiszen fokozza vérkeringésedet, felfrissítik bőrödet, miközben az elhalt hámsejtek kíméletes tisztításával megújulhat arcbőröd. Add meg a szervezetednek azt, amire vágyik: egy erős feketére odabent és egy természetes koffeineket tartalmazó arclemosóval idekint!

2. EAU MICELLAIRE - micellás arclemosó

Rózsa és vanília tartalmú arclemosónkat sokoldalúan használhatod, hiszen egyaránt beépítheted reggeli és esti arcápolási rutinodba. Mi azonban most, a nyári hőségben azt javasoljuk, néhány vattapamacs kíséretében tárold a táskádban és használd egy köztes arclemosáshoz is, amikor úgy érzed, arcodon túlzottan fénylik, izzadt, vagy éppen a kánikulában rászáradt por és más szennyezőanyag teljesen eltömítette pólusaidat. Nincs más dolgod, minthogy nyomj egy adagot a vattára, majd kíméletesen töröld át vele arcbőrödet. Öblítésre ezúttal nincs szükség, így még a dugóban araszolva is fel tudod frissíteni magadat.

3. DETOX BHA arclemosó

A minden bőrtípusra kíméletes módon használható méregtelenítő, micellás arclemosó gél elsősorban az esti arcápolás részét képezi, amikor is az egész napos munka, por, szmog bőrkárosító maradványait eltávolítjuk arcunkról. Az aktív szénnel, magnetittel és természetesen BHA-val készült termékünk tökéletesen megtisztít a méregtelenítő anyagtól, hogy bőröd ismét fellégezhessen. Fontos, hogy használat során lágyan habosítsd fel a fekete arclemosót és kíméletesen, nagyjából 30 másodperc alatt mosd át vele arcodat. Bő vízzel öblítsd le, bőrödet pedig ezt követően külön az arcodra használt törülközővel itasd át.