LEGYÉL TE SZILVESZTER LEGRAGYOGÓBB CSILLAGA

LEGYÉL TE SZILVESZTER LEGRAGYOGÓBB CSILLAGA

2018-12-30

Fogadd meg tanácsainkat, hogy szilveszter éjszakáján és az újév első napján is ragyogóan szép legyél!


LEGYÉL TE SZILVESZTER LEGRAGYOGÓBB CSILLAGA

Holnap elérkezik az idei év utolsó napja, majd reményekkel, izgalmakkal telve várjuk, vajon mit tartogat számunkra 2019. Ahhoz azonban, hogy minden szem rád szegeződjön az óév-búcsúztató alkalmával, jótékony lehet egy kis facelifting. Last minute tanácsainkkal arcbőröd elképesztően feszes, üde és friss lesz.



A PARTY ELŐTT

Első lépésként Arcbőrödet lágyan tisztítsd meg frissítő MICELLÁS ARCLEMOSÓNKKAL, majd vidd fel ultrahatékony LUMIERE ragyogás szérumunkat. Ez az egyetlen szérum képes csodát művelni az arcbőröddel, hiszen 20 százalékos Azeloglicina és B12 vitamin tartalmának köszönhetően élénkíti bőrödet, miközben szinte azonnal kifejti facelifting hatását. 



Mielőtt felvinnéd sminkedet, várd meg, hogy a szérum tökéletesen beszívódjon. Ezután használj színezett BB-krémet, hogy arcbőröd hidratáltságát tovább fokozd. Törekedje arra, hogy a sminkkészleted is természetes alapú legyen, így csökkentheted a bőrirritációk kialakulásának kockázatát.




A PARTY UTÁN

Fontos, hogy a szilveszteri party-t követően bármennyire is fáradt vagy, ne menj azonnal aludni. Mindenképpen sminklemosóval szedd le az arcbőrödről, a szemhéjadról és az ajkaidról is a festéket. Nem is hinnéd, hogy mennyi károkat tud okozni a fennhagyott smink! A pórusaid elzáródnak, nem tudnak lélegezni, ezáltal arcbőröd kiszárad, fakóvá válik, te pedig diszkomfortosan fogod magad érezni. 

Ezután micellás arclemosónkkal frissítsd fel elnehezült arcbőrödet. Miközben érzed, hogy sejtjeid új életre kelnek, meg tudod szabadítani arcodat a maradék festéktől, illetve szennyeződésektől is. Végül C-VITAMINOS hialuron szérumunkkal töltsd fel bőrödet csordultig vitalitással. És tudod mi a legjobb? Lehet, hogy a fejedben holnap még kifáradt leszel de a bőrödön ez egy szemernyit sem fog látszódni!

 

Boldog új évet és emlékezetes évbúcsúztatót!