BESTSELLER ARCÁPOLÓK - 3 - NATICS® SÉRUM MASQUE ANTI-AGE

BESTSELLER ARCÁPOLÓK - 3 - NATICS® SÉRUM MASQUE ANTI-AGE

2021-04-04

A RÁNCOK RÉME! - KÉT SZUPERHATÉKONY ARCÁPOLÓ EGYEDI KOMBINÁCIÓJA



BESTSELLER ARCÁPOLÓK - 3 - NATICS SÉRUM MASQUE ANTI-AGE Hydra-C maszk


Két hatékony arcápoló egyetlen formulában - így foglalhatnánk össze egyik bestseller termékünk, a NATICS® SÉRUM MASQUE ANTI-AGE maszk tulajdonságait. Egyedülálló készítményünk egy szérum és egy arcápoló maszk tulajdonságait egyesíti, nem csoda, hogy MY NATICS® közösségtermékeként, vásárlóink szavazatai alapján megalkotott szérum maszkunk a dm drogériahálózatát is gyorsan meghódította. Blogsorozatunk harmadik részében édes kis titkait is megismerhetitek.


1. MIÉRT VÁLT A NATICS EGYIK LEGNÉPSZERŰBB ARCÁPOLÓJÁVÁ A NATICS SÉRUM MASQUE ANTI-AGE HYDRA-C MASZK?

C-vitaminos Anti-Aging szérum maszkunk hatalmas előnye, hogy tiszta, aktív hatóanyagainak köszönhetően minden bőrtípusra alkalmazható. Ráadásul az éj leple alatt, álmodban tölti csordultig az arcbőrödet minden olyan tápanyaggal és vitaminnal, amire valóban szüksége van egyensúlyának megtartásához, az egészséges bőrkép megőrzéséhez és a hatékony ANTI-AGING-hez. Az egyedülálló készítmény két hatékony arcápolót ötvöz egyetlen formulában, így ha vékonyan viszed fel arcbőrödre, éjszakai krémként is használhatod. Illata varázslatosan finom, enyhe egyszerűen imádni fogod!


2. MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHATSZ RENDSZERES HASZNÁLATÁTÓL?

Aktív hatóanyagainak, így többek között a C-vitaminnak, a hialuronsavnak, a természetes BHA-nak, a koffeinnek és a panthenolnak köszönhetően az éjszakai arcápolási rutin részeként, vagy kúraszerű alkalmazása során már néhány óra alatt értékes tápanyagokkal látja el a bőrt, miközben fokozza annak regenerálódását is. Éppen ezért már első használatát követően is ragyogóbbá, feszesebbé válhat az arcbőr, miközben fokozza tónusosságát és csökkenti a bőr rétegeiben lévő gyulladásokat. A ráncok enyhülnek, a bőr feszessége fokozódik. - Örömmel fogsz reggel a tükörbe tekinteni! :-)


3. MILYEN VÁSÁRLÓK TESZIK LE MELLETTE A VOKSUKAT?

A webáruházunk mellett az ország 260 dm drogériájában is megvásárolható, Naturix minősítéssel rendelkező hatóanyag-készítményünket azok a hölgyek választják kortól és bőrtípustól függetlenül, akik tudatos arcápolási rutinjukat egy kíméletes, mégis hatékony Anti-Aging készítménnyel kívánják kiegészíteni akár preventív céllal, akár már meglévő ráncaik enyhítése érdekében. De szintén jó választás lehet azok számára, akik kúraszerűen alkalmazva, egy-egy fontosabb esemény előtt tennék gyorstöltőre arcbőrüket. Kiszerelése gazdaságos - 50 ml, az ár-érték aránya pedig kíváló az organikus összetevőket is tartalmazó kozmetikumok között.


4. MILYEN TOVÁBBI HATÓANYAG-KOZMETIKUMOKKAL KOMBINÁLD A HATÉKONYSÁG FOKOZÁSÁÉRT?

A készítmény hatóanyagainak fokozása érdekében ajánlott a MY NATICS® közösségtermékeinek teljes körét használni, így az éjszakai szérum maszk mellett az arcápolási rutin részeként a YEUX hialuron szemkörnyékápoló és a DÉCOL nyak- és dekoltázs-feszesítő alkalmazása is javasolt. A még eredményesebb anti-aging-ért pedig érdemes felváltva használni LA NUIT vagy a RETI-C C-vitaminos retinal szérummal.