EZT TEDD, HA A JEGES SZÉL KIPIROSÍTOTTA AZ ARCODAT

EZT TEDD, HA A JEGES SZÉL KIPIROSÍTOTTA AZ ARCODAT

2019-01-06

Ezekkel a tippekkel hamar elmúlik piros arcbőröd


Az elmúlt napokban különösen hideg, szeles volt az időjárás, ezt pedig az arcbőrünk nem mindig tolerálja. Nem csoda, a kezünket tudjuk meleg kesztyűbe burkolni, a nyakunkra tekerhetünk pihe-puha sálat, de a mindennapokban nem tudjuk megfelelően védeni.

Van azonban megoldás a kipirosodott arcbőrre!


Ezért pirosodik ki az arcbőröd

A különösen érzékeny arcbőrűek jól tudják: az erőteljes időjárás-változások következtében gyengül az arcbőr védelméért felelős barrier réteg, bőrpírt, mikros-sérüléseket, sőt, akár gyulladásokat is okozva. Szükséges azonban hangsúlyoznunk, hogy ezek időszakosan, külső hatás miatt kialakuló problémák, s bár tüneteiben hasonlítanak, nem szabad összekevernünk a rosacea tipikus szimptómáival. 

Jó hír azonban, hogy megfelelő kezeléssel perceken belül visszahúzódik a kellemetlen bőrpír, hiper-érzékenyeknél azonban néhány óra is szükséges a probléma kezeléséhez. 

Így csökkentsd a tüneteket

A bőrpír leggyakrabban az orcán, az állon és a T-vonalon jelentkezik, az amúgy is sérült bőrt pedig érdemes organikus alapanyagokból készült arcápolási termékekkel kezelni. Fontos ugyanis, hogy a kipirosodott arcbőrt ne terheljük további irritációra alkalmas anyagokkal - hidratáljunk és törekedjünk a sejtregeneráció elősegítésére. 

Tökéletes választás lehet a NATICS® ADVANCÉ hialuron arckrém Prune d'Ente kékszilvamag-olajjal, mangóvajjal, aloe verával és niacinamiddal. A krém kiválóan hidratál, eljut a bőr mélyebb rétegeibe is. Növényi olajainak köszönhetően táplálja az arcbőrt, E-vitamin tartalma megköti a szabad gyököket, növeli a bőr regeneráló képességét.

Szintén jó döntés lehet, ha arcbőrünkre a Natics INCA RÉGÉNÉRANT hialuron arckrémet használjuk. Fő hatóanyaga az inkamogyoróból sajtolt olaj, amely mélyen táplálja bőrünket, növeli ellenálló képességét. Gyulladáscsökkentő és sejtregenerációt elősegítő hatásának köszönhetően rendkívül hamar, hatékonyan tudja eltüntetni az időjárás okozta égő, viszkető bőrpírt.


Mindkét terméket használjuk mélyhidratáló szérummal kiegészítve, így jótékony hatásukat maximalizálni tudjuk. Emellett pedig ne feledkezzünk meg otthonunk párásításáról sem, az utcára kilépve pedig próbáljuk sálukkal védeni az érzékeny arcbőrünket.