Ajándék InStyle magazin előfizetés

Ajándék InStyle magazin előfizetés

2017-11-07

Minden Natics Sérum Professionnel vásárlása esetén AJÁNDÉK InStyle magazin előfizetés

 

Amennyiben 2017. november 7-17 között Natics Sérum Professionnel arcápolót vásárolsz, megajándékozunk egy negyedéves InStyle magazin előfizetéssel.

 

Scin Cosmetics Kft. (1121 Budapest, Rácz Aladár u. 154/B, cégjegyzékszám: 01 09 860673., adószám: 13742371-2-43

1. A Promóció 2017.11.07-2017.11.17 12:00 óráig tart. A promócióban felhasznált kép illusztráció. A promóció nem minősül nyereményjátéknak, minden a 2.-es pontban megjelölt vásárlóra érvényes.

2. Részvételi feltételek
2.1) A promócióban kizárólag bejelentett, nem cselekvőképtelen, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, a 8. pontban meghatározott személyek körébe nem eső magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki a 2.2) pontban meghatározott natúr kozmetikai termékek közül vásárol a www.natics.hu webáruházban a meghirdetett időtartamban. 

2.2) A promócióban résztvevő termékek
Lumiere, Éclat, Claire, Exfolie, Extreme, Redoux, PHA+, Hydra+, Calme

3. A vásárláshoz a natics.hu weboldalon regisztráció szükséges. Az Általános Szerződési Feltételeket a szervező weboldalán tekinthetik meg a következő link alatt: https://natics.hu/terms_and_conditions.html

4. A promóció tartalma:
A promóciós időszak alatt minden vásárló egy negyedéves InStyle magazin előfizetés kap ajándékba, mely 3 db eltérő, egymás után megjelenő lapszámból áll.

5. A promóciós ajándék előfizetéstől való elállás:
Amennyiben a résztvevő vásárló nem kíván részt venni a promócióban a megnevezett termékek vásárlásának esetének ellenére, úgy kérheti a megrendelésének “megjegyzés” rovatában, hogy nem kívánja igénybe venni a promócióhoz tartozó ajándékot.

6. Egyéb rendelkezések
5.1. A nyeremények pénzre át nem válthatóak. A promócióhoz tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. A negyeséves előfizetésben szereplő lapszámokat a Marquard Média Magyarország Kft., Graphisoft Park, 1031 Budapest, Záhony u. 7. (U2 épület) küldi ki a promócióban résztvevő és teljesítő vásárlónak. Több a promócióban résztvevő termék vásárlása esetén az előfizetési időtartam nem meghosszabbítható és nem ruházható át más személyre.

6. Adatkezelés
6.1 Ahoz, hogy a vásárló a promócióban szereplő 3 db lapszámot postacímére megkapja

  • feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a lapszámok postázásához, átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait, a Scin Cosmetics Kft. a Marquard Média Magyarország Kft.-nek átadja.
  • A Marquard Média Magyarország Kft. a résztvevő vásárló adatait bizalmasan kezeli és nem adja ki harmadik személy részére, saját célokra felhasználhatja.
  • Adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje.
  • Tudomásul veszi, hogy Szervező a résztvevő vásárló adatait a jelen 6. pontban meghatározottaktól eltérő célokra nem kezeli, és nem dolgozza fel.

6.2 Amennyiben a résztvevő vásárló nem kíván részt venni a promócióban, mert nem szeretné, hogy személyes adatait a postázás érdekében átadják a  a megnevezett termékek vásárlásának esetének ellenére, úgy kérheti a megrendelésének “megjegyzés” rovatában, hogy nem kívánja igénybe venni a promócióhoz tartozó ajándékot.

7. A promóció ideje alatt a részletes szabályzatról tájékoztatás olvasható a www.natics.hu internetes oldalon, valamint tájékoztatás kérhető a +36 20 221 2111-es telefonszámon.

8. Szervező fenntartja a jogot, hogy jelen promóciós szabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa.

9. A résztvevő vásárló kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen promóció részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

 

Scin Cosmetics Kft.