Egy nő erre sosincs felkészülve

Egy nő erre sosincs felkészülve

2018-07-15

Ismerd meg Gabi történetét, hogyan nyerte vissza üde és hamvas bőrét!


Tini korom óta fontos volt számomra a bőrápolás és próbáltam jól megválasztani arcápolóimat, de ennek ellenére az idő jelei túl hamar meglátszódtak rajtam. Korán megtanított az élet arra, hogy a jó dolgokat nem ingyen adják és sajnos idő előtt meg kellett tapasztalnom azt is, hogy a fiatal, rugalmas és hamvas bőröm már nem olyan, mint amilyennek látni szeretném. Nem szerettem emiatt tükörbe nézni, mert nem az a nő tekintett vissza, akinek éreztem magam - sajnos erre egy nő sosincs felkészülve.

Egymás után próbálgattam ki csodaszereket de vagy egyáltalán nem használtak, vagy csak ideig óráig, legfőképp amíg lemostam őket esténként. Beleástam magam a kozmetikumok világába és saját krémeket kezdtem keverni. Nem tudtam annyi időt kiszorítani, hogy ezt maximális bevetéssel űzzem, de megmutatták az irányt, hogy a natúr és természetes összetevők felé kell mennem, mert azoknak látszott egyértelműen a hatása.

Idővel saját vállalkozást indítottam, kutyákkal foglalkozom, mert úgy éreztem, hogy ez az én hivatásom és adni szeretnék másoknak a tudásomból. Irodai munkáról kintire váltottam; kint vagyok 40 fokban, de mínusz 15-ben is, emiatt fontos számomra, hogy bőröm megfelelően védett legyen. Munkám miatt hajnalban kelek, késő este fekszem, ami miatt ismét háttérbe szorult a bőrápolás. Immár céltudatosan keresni kezdtem egy olyan céget amely tényleg profi; nagy mértékű fejlesztésekkel és elégedett felhasználókkal. Ekkor akadtam rá a Natics® termékeire és nem haboztam megrendelni őket.

Első körben egy arcápolót és egy szérumot rendeltem. Érzékeny és fakó bőröm örömmel fogadta az ápolást, meglepődésemre nem maradt utána semmilyen kellemetlen réteg - viszont nem is száradt ki. Kellemes puha érzéssel együtt indultam neki a napnak és ez az érzés estig is tartott - ez számomra teljesen szokatlan volt. Nap mint nap használtam őket és egyszerűen nem tudom leírni azt az örömöt, amikor megláttam az első jeleit annak, hogy ezek a krémek valóban működnek, azt hozzák, amit ígérnek. Egy hét után sokkal üdébb bőrszín nézett rám vissza a tükörből, és szebbnek is tűnt az összhatás. Pár hét leforgása alatt az arcbőröm gyökeresen megváltozott és egyre több dicséretet kaptam.

Az arcbőröm ma már ismét teli van élettel, sokan kérdezik, hogy mit használok. Ennyi pozitív tapasztalat után bátran ajánlom bárkinek a Natics®-et. Mindennapi alapápolóm a Detox arclemosó és a Hydra-N szérum, de már használom az újabb kedvenceimet is, ami a C20 és a hihetetlen finom illatú micellás arclemosó. Végre olyan fiatalnak nézek ki, mint amennyinek érzem magam! :-)

Köszönöm Nektek, hogy Ti azt adjátok nekünk, amit képviseltek, hogy bármikor rátok bízhatom magam, mert tudom, hogy a legjobb kezekben vagyok. Köszönöm, hogy most már az a szép nő mosolyog vissza rám a tükörből aki ÉN vagyok!

Hős Gabi, 42
Dunavarsány