A minőség érdekében

A minőség érdekében

2017-01-20

Mert bőröd fontos számunkra!

A MINŐSÉG ÉRDEKÉBEN

*********************


Kedves Vásárlóink!

Bőröd és egészséged fontos számunkra, ezért megválogatjuk, hogy milyen alapanyagok kerülnek kivételes minőségű natúr kozmetikumainkba.

Számtalan beszállítótól rendeljük be a minőségi alapanyagokat; köztük van, amelyet brazíliai kistermelők termesztenek az Amazonas területén. Ez sajnos szüntelen erőfeszítést, nagyon sok utánjárást igényel és magas költségekkel jár - rengeteg alapanyagot küldünk vissza, amennyiben nem felel meg minőségi elvárásainknak.

Alapanyag nem egyenlő alapanyag, natúr nem ugyanolyan natúr ha két különböző helyről hasonlítjuk össze és főképp az organikus és finomítatlan, hidegen sajtolt olajak és vajak között hatalmas eltérések vannak: Az általunk használt murumuru vaj diós-karamellás illatú és sárga színű, nem tört-fehér és illatmentes, jojoba olajunk aranysárga és a párját ritkítja, ligetszépe olajunk kellemes illatú és zöld színű, damaszkuszi rózsavizünk külön beszállítótól érkezik, aki az egyik legjobb minőséget képviseli. Saját organikus pisztácia kivonatunk készül, mert azt tartottuk a a megfelelőnek egyik termékünkbe, és ilyen nem volt a világpiacon - mind a legjobb minőségben előállítva. Amennyiben nem a megszokott minőséget kapjuk, nem fogadjuk el, és megkeressük azt, amelyre megrendelőink igényt tartanak.

Úgy gondoljuk, ezt csak így érdemes vagy sehogy. A NATICS natúr kozmetikai márka a kiváló minőségért áll - így, amikor termékünket választod biztos lehetsz benne, hogy a hatóanyagokat és alapanyagokat a legjobb minőségben találod termékeinkben.

Ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani a megszokott, általunk képviselt, kivételes minőséget, sajnos árat kell emelnünk. Így 2017. január 31. napjáig mindent változatlan áron tudtok megrendelni, ezután új árakkal fogtok találkozni webáruházunkban.


Köszönjük hűségeteket és megértéseteket!

Oláh Róbert
natics.hu