ÍGY HASZNÁLD VARÁZSLATOS ÉJSZAKAI SZÉRUM MASZKODAT

ÍGY HASZNÁLD VARÁZSLATOS ÉJSZAKAI SZÉRUM MASZKODAT

2019-01-13

Így használd éjszakai maszkodat, hogy hétfőn sugárzó és feszes arcbőrrel ébredhess




ÍGY HASZNÁLD ÉJSZAKAI SZÉRUM MASZKODAT, HOGY REGGEL SUGÁRZÓ ÉS FESZES ARCBŐRREL ÉBREDJ


Eltelt a hétévége és nem sikerült kipihenned magad? Fontos megbeszélésed van holnap délelőtt és aggódsz, hogy látszani fog rajtad? Hatékony megoldást kínálunk két varázsfegyverünkkel is:  Vesd be a MY NATICS® HYDRA-C vagy ANTI-AGE éjszakai szérum maszkot, és a hatás garantáltan nem marad el!



HITEK ÉS TÉVHITEK AZ ÉJSZAKAI MASZKOKRÓL

Számos hit és tévhit él bennünk az éjszakai maszkokról. Van, aki tart attól, hogy éjszakára bármilyen arcpakolást vagy maszkot felvigyen, hiszen attól fél, hogy vagy a nyugodt éjszakáját kell feláldoznia, nem lesz pihentető az alvás, mivel háton fekve kell majd aludnia, vagy párnájával letörli a készítményt és így elmarad a hatása. Más attól tart, hogy a haja is arcbőréhez ragad az éjszaka során, így reggel még több időt vesz majd igénybe, hogy elkészüljön. 

Ha a NATICS® éjszakai maszkjának valamelyikét választod, nem kell a kellemetlenségektől tartanod, ugyanis termékünk fejlesztése közben maximálisan figyelembe vettük igényeidet. Olyan innovatív megoldást találtunk, amelynek eredményeként a maszk nem hagy nyomot, nem ragad bele a hajad, közben pedig ultrahatékony módon fejti ki jótékony hatását. Hogy mindez miként lehetséges? Máris eláruljuk.

Attól kezdve, hogy megszavaztátok, hogy a MY NATICS® KÖZÖSSÉGTERMÉKEKÉNT egy éjszakai maszkot szeretnétek, mi erőn felül azon dolgoztunk, hogy olyan terméket állítsunk elő nektek, ami megfelel elvárásotoknak. A maszk organikus tartalmát nevességmegkötő hatóanyagokkal egy emulziós gél formájával egybekötve sikerült elérnünk a tökéletes végeredményt, amivel te is elégedett leszel. Egy, az arcbőrödet folyamatosan tápláló hajszálvékony réget alakul ki, amely se nem ragad, se nem kelt olajos érzetet. Ez biztosítja, hogy minden hatóanyag maximálisan kifejtse hatását az egész éjszaka folyamán.



ÍGY HASZNÁLD

A használata rendkívül egyszerű: Nincs más dolgod, minthogy Heti 2-4 alkalommal megtisztított arcbőrödre 1-2 milliméter vékonyságban felvidd éjszakai maszkunkat. Várj, míg beszívódik, s ki nem alakul a vékony réteg az arcbőrödön. Ezt követően ne tedd ki erős érintésnek. Így már bátran lefeküdhetsz aludni, hogy aztán másnap bő vízzel leöblítve eltávolítsd. Meglátod, arcbőröd hálás lesz.


A SZÉRUM MASZKOK RUGALMASAN HASZNÁLHATÓAK MÁS ALKALOMRA IS:

Egy kellemes, pár órás pihenés közben is bátran használhatod, illetve fokozott táplálást igénylő területeken is, ha pl. arcbőröd a széltől kipirosodott.


MELYIKET VÁLASSZAM?

Amennyiben élettel telibb, feszesebb arcbőrt szeretnél, válaszd HYDRA-C C-vitamin tartalmú szérum maszkunkat, amely bőröd saját kollagéntermelését növeli miközben bőségesen mély rétegekben is hidratálja. Anti-Aging hatás esetén válaszd a növényi botoxszot tartalmazó ANTI-AGE szérum maszkunkat, amely kíváló tápláló és feszesítő hatóanyagaival az érettebb bőrt is rendkívül hatékony módon ápolja. A HYDRA-C legfőképp normál-zsíros bőrre való, de titkos tippünkkel száraz bőr esetén is használhatod. Az ANTI-AGE normáls-száraz, érettebb bőrre javasolt.


 TITKOS TIPP! 


Extra ápolásért vagy nagyon száraz bőr esetén gazdagítsd pár csepp kedvenc növényi olajaddal felvitel előtt.


ÉBREDJ KIPIHENT ÉS RAGYOGÓ ARCBŐRREL ÉS NYŰGÖZD LE A KÖRNYEZETEDET!