BESTSELLER ARCÁPOLÓK - 1 - NATICS® SENSE PRE-AGE BŐRSIMÍTÓ FLUID

BESTSELLER ARCÁPOLÓK - 1 - NATICS® SENSE PRE-AGE BŐRSIMÍTÓ FLUID

2020-09-19

EZÉRT VÁLT BESTSELLERRÉ A NATICS® SENSE BŐRSIMÍTÓ FLUID




EZÉRT VÁLT BESTSELLERRÉ A NATICS® SENSE BŐRSIMÍTÓ FLUID


Egy hatékony arcápoló sikere nem csak az eladott fiolák számában, hanem a vásárlói visszajelzésekben is mérhető. Sokan kérdeztétek, mi hatóanyag-kozmetikumaink népszerűségének titka. Blogbejegyzésünkben négy kérdés mentén választ adunk arra, hogy SENSE bőrsimító fluidunk mitől robbant be azonnal webáruházunk és  termékeink között  a dm drogéria lista eladási élére is!

 

1. Miért vált a NATICS egyik legnépszerűbb arcápolójává a SENSE bőrsimító fluid?

A NATICS® termékfejlesztői tökéletesen tudják, mire vágynak vásárlóik. Egy olyan arcápolóra, amely azon túl, hogy látványos és érezhető eredményeket nyújthat, minden érzékszervükre hat. A SENSE bőrsimító fluid éppen ilyen. Kiegyensúlyozott receptúrája és varázslatos málna illata mellett selymes állaga is rabul ejt.


Gyönyörű, elegáns és rózsaszín külleme mellett tudományosan megalkotott beltartalma felsorakoztat minden hatóanyagot, aminek a bőrnek szüksége van: nedvességmegkötő hialuronsav, Anti-aging, ránctalanító C és E-vitamin, a bőr bársonyos puhaságát és maximális hidratáltságáért felelő panthenol, betain és allantoin mellett a táplálásért felelős organikus növényi olajak - a lista hosszú. Mindemellett valóban ellenállhatatlan. Igényes csomagolása a szemet gyönyörködteti, használat közben pedig mosolyt csal az arcodra: a könnyed fluid valóban is lágy rózsaszín, az illata pedig egyszerűen elragadó!



2. Milyen eredményeket várhatsz rendszeres használatától?

A fluid az arcbőr természetes kollagén-termelésére és az első ráncok megelőzésére, illetve a meglévők kezelésére hat célzottan. Rendszeres használatával az arcbőr üdévé, élettelivé válhat, a kollagén-termelés fokozása révén az arcbőr kontúrjai feszessé válnak, a meglévő ráncok enyhülhetnek, miközben hatóanyagai a kialakulóban lévő ráncok megjelenését késleltetik. Láthatóan egységesebb arcbőrt eredményezhet, amelynek tapintása selymesen puhává és rugalmassá is válik.



3. Milyen bőrtípusú vásárlóink teszik le mellette a voksukat?


A SENSE bőrsimító fluidot az első ráncok enyhítésére és a mélyebb ráncok megelőzésére fejlesztettük ki két változatban a 18-45 éves korú hölgyek számára. A SENSE SOFT-ot kifejezetten a normál, kombinált és zsíros bőrrel rendelkező vásárlóink részesítik előnyben, míg a RICH változat a száraz arcbőrt varázsolja egységesebbé és hidratálttá.

A készítmény az elmúlt hónapokban kedvencévé vált azok körében is, akik olyan arcápolót keresnek, amelyben csukott szemmel is megbízhatnak. A SENSE bőrsimító fluid mindkét változata NATURIX minősítéssel rendelkezik, amely szavatolja, hogy ellenőrzött natúrkozmetikumot használhatsz, azaz a natúr és organikus gazdálkodásból származó összetevőinek mértéke megfelel a nemzetközi szabvány által elvártaknak.



4. Milyen további hatóanyag-kozmetikumokkal kombináld az hatékonyság fokozásárért?

A SENSE bőrsimító fluid hatékonyságának további növeléséhez érdemes olyan készítményeket használni, amelyek Anti-aging hatását kiegészítik.

1. Fáradt dehidratált, fakó arcbőr vagy szem alatti táskák és karikák esetén a fluid felvitele előtt NATICS® HYDRA BOOSTER alkalmazását javasoljuk, amely 2% koffein és hialuron-tartalmának köszönhetően az arcbőr eltérő mélységű rétegeiben is hidratál, miközben fokozza a keringést.

2. A díjnyertes C20 C-vitamin szérum, amely 20% aktív aszkorbinsavat tartalmaz, valódi nagyágyú a ránctalanítás és Anti-aging terén, nem mehetsz el mellette, ha eredményesen szeretnéd ápolni arcbőrödet. Ez a termék is kíválóan összhangban van a SENSE fluiddal.

3. Hetente két alkalommal pedig a bőrt extra ápolásban részesíthetjük a NATICS® szérum maszk használatával. A SÉRUM MASQUE ANTI-AGING maszk a MY NATICS® 2019-es közösségtermékekét már sokak arcápolási rutinjába épült be, segítve a bőr regenerálódását és a feszességének növelését.