INNOVÁCIÓ, SZAKÉRTELEM, NEVES ELISMERÉSEK - EGY MEGBÍZHATÓ MÁRKA SZÁMODRA!

INNOVÁCIÓ, SZAKÉRTELEM, NEVES ELISMERÉSEK - EGY MEGBÍZHATÓ MÁRKA SZÁMODRA!

2021-11-22

Ebben a kozmetika márkában csukott szemmel is megbízhatsz.

INNOVÁCIÓ, SZAKÉRTELEM, NEVES ELISMERÉSEK – EZÉRT BÍZHATSZ MEG CSUKOTT SZEMMEL A NATICS® KOZMETIKAI MÁRKÁBAN.


A NATICS® Magyarország meghatározó kozmetikai márkájává nőtte ki magát, mely már 2015 óta van jelen a magyar piacon. A márkatulajdonos víziója egy olyan brand létrehozása volt, ami értékalapú, valóban hatékony és elismert összetevők felhasználásával, a biotechnológia nyújtotta innovációs lehetőségek kiaknázásával segíti elő bőrünk szépségének fenntartását vagy a bőröregedés már látható jelennek enyhítését. A termékek nem csak vitatott összetevőket, mint pl. parabeneket, kőolaj-származákokat vagy PEG-eket mellőznek, de a legtöbb termék ISO 16128-as NATURIX minősítéssel is rendeklezik. Termékeik megtalálhatóak informatív webshopukban és 260 dm drogéria polcain is, így szinte azonnal elérhetőek a lakosság számára.

A NATICS® innovatív gondolkodása egyet jelent a folyamatos fejlődésre való törekvéssel, a megújulással, a nemzetközi trendek és egyedülálló hatóanyagok kutatásával, a legmodernebb technológiák alkalmazásával. Hatóanyagkészítményeiket ezer közül is egyetlen pillantás alatt meg lehet különböztetni, a kiemelkedő tulajdonságok pedig a rendkívül magas minőségű beltartalom mellett a kifinomult, letisztult csomagolásban is visszaköszönnek.

Ez a fajta komplex szemléletmód valódi sikerek sorát hozza el a márka számára. A NATICS® folyamatosan bővülő termékkínálattal van jelen az ország legnagyobb drogérialáncában, immáron második éve nyerték el a Magyar Brands díjat. A vállalat jövőbemutató szemléletmódját 2021-ben eddig első és egyetlen kozmetikai márkaként Innovációért Nívódíjjal jutalmaztákí így is jelezve, hogy kiemelkedő termékeket fejlesztenek.

Sikereik ellenére azonban továbbra sem tétlenkednek, újabb és újabb esszenciális hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel örvendeztetik meg vásárlóikat. Kiemelt érdeklődés övezi a C-VITAMIN és RETINAL szérumokat és boostereket és a BOTOX HATÁSÚ ARGIRELOX peptideket tartalmazó készítményeik, miközben egyre nagyobb figyelmet fordítanak a fiatalok bőrproblémáinak megoldására a YOUTH BY NATICS hatóanyag-fókuszú termékcsaláddal. 

A magas minőségű, valóban prémium termékek megtalálhatóak a NATICS webshopban gyors kiszállítással, illetve országszerte 260 dm drogéria polcain, ahol akár azonnal elérhetőek.