5+1 TOP TAVASZI ANTI-AGING HATÓANYAG

5+1 TOP TAVASZI ANTI-AGING HATÓANYAG

2019-03-10

Ezeket a hatóanyagokat keresd a tavaszi kozmetikumokban


5+1 TOP ANTI-AGING HATÓANYAG, AMIT TAVASSZAL IMÁDNI FOG AZ ARCBŐRÖD

Ahogyan arra már korábbi blogbejegyzésünkben felhívtuk a figyelmet, a hosszú tél után arcbőrünk megviseltnek tűnhet, a száraz levegő, a kinti hideg és a benti meleg dehidratálttá tehette. Éppen ezért tavasszal a legfontosabb arcápolási feladatunk, hogy hagyjuk pórusainkat fellélegezni, ezáltal pedig arcbőrünk visszanyerje természetes üdeségét. 

Összegyűjtöttük azt az 5+1 top hatóanyagot, amelyekkel megfelelő tisztaságban és koncentrátumban biztos eredményeket érhetsz el. 


1. HIALURONSAV

Amit tud: A hialuront termékeinkben az egyik első számú Anti-Aging hatóanyagként használjuk, mivel a több molekulasúlyban alkalmazva a bőr mélyebb rétegeibe is képes bejutni. Kiváló nedvességmegkötő hatását mi sem mutatja jobban, minthogy súlya több ezerszeresét is képes pórusaidba zárni, hogy aztán csodálatosan hidratálja arcbőrödet. 

Az eredmény
Hidratáltabb, rugalmasabb arcbőr, védelem a küslő behatósok ellen



2. C-VITAMIN

Amit tud: A klinikai tisztaságú L-aszkorbinsavra nem csak szervezetednek, de arcbőrödnek is minden nap szüksége van. Rendszeres használata mellett a bőr üdébbé, feszesebbé válik, miközben már néhány nap alatt láthatóan csökkenti a ráncokat, illetve késlelteti az öregedés jeleinek feltűnését. Fontos azonban, hogy olyan terméket válassz, amely 15-20 százalékos tiszta L-aszkorbinsavat tartalmaz, amennyiben pedig ez ötvözve van a szérumban a zöld teával, használata különlegesen eredményes lesz. 

Az eredmény pár napon belül: ragyogóbb arcbőr, csökkent gyulladások, üdébb megjelenés. Pár héten belül: javult összkép, feszesebb kontúrok, hajszál-ráncok csökkentése, foltok halványulása. Hosszú távon: - feszesebb, fiatalabb megjelenésű arcbőr, bizonyított késleltetése a ráncok kialakulásának, meglévő ráncok halványítása.



3. KOFFEIN

Amit tud: Tudtad, hogy a koffein nem csak a testedet élénkíti fel, de bőrre megfelelő formátumban felvíve keringésfokozó hatást eredményez? Mivel serkenti bőröd működését, nem csak a sejtregenerációt segíti elő, de hozzájuttatja pórusaidat a hatékonyabb légzéshez, miközben már egyetlen használatot követően láthatóan halványítja a szem alatti karikákat és enyhíti a fáradtság okozta puffadásokat is. Figyeld, hogy magas koncentrációban tartalmazza a kozmetikumod ezt a hatóanyagot (1-2%)

Az eredmény: csökkent karikák a szemek alatt, enyhült táskák, üdébb arcszín, fokozott keringés.


4. PANTHENOL

Amit tud: A bőrünk megújulásához eredményesen járul hozzá a panthenol, mely akár 25% is fokozhatja a folyamatot, melynek eredményeként szebb, hidratáltabb és egyenletesebb arcbőrt tapasztalhatunk. A benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően kiváló gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert, ráadásul a sejtregenerációt elősegítve hozzájárul a hegesedéshez, a sebek gyorsabb gyógyulásához. 

Az eredmény: hidratáltabb, rugalmasabb arcbőr. Gyorsabb regeneráció, kevésbé piros bőr.


5. PROBIOTIKUM

Amit tud: Értékes probiotikumokra nem csak a gyomor optimális működéséhez van szükség, hanem arcbőrük helyes egyensúlyának megőrzéséhez is. A probiotikumok azon túl, hogy eredményesen és hosszú távon hidratálnak, szebb, egyenletesebb és élettel telibb bőrfelszínt is garantálnak.

Az eredmény: Élettel telibb, simább arcbőr, hosszú távú hidratálás.


+1 NÖVÉNYI HIDROLÁTUM

Amit tud: A növények lepárlásánál nyert hidrolátumok értékes növényi hatóanyagokat tartalmaznak. A bőrt feszesítik, hidratálják, javítják a mikrocirkulációt. Az első számú Anti-Aging hidrolátumok: fehérrózsa, damaszkuszi rózsa és a neroli avagy narancsvirág. Keresd őket lehetleg bio, mármint organikus változatban.

Az eredmény: Üdébb, rugalmasabb és feszesebb arcbőr.


Ezeket a top hatóanyagokat keresd a Natics arcápolóiban!