EGYSZERŰ ARCÁPOLÁSI RUTIN A HŐSÉGBEN

EGYSZERŰ ARCÁPOLÁSI RUTIN A HŐSÉGBEN

2018-08-13

Segítségünkkel a legnagyobb hőségben is elragadó lehetsz!


HŐSÉG ARCÁPOLÁSI RUTIN

A szinte elviselhetetlen hőségben minden alkalmat kihasználunk, hogy le tudjuk hűteni magunkat. Ebben az időszakban az olajos/zsíros arcbőr külön odafigyelést igényel, hiszen bőrünk képes már az arcmosást követően extrém rövid idő alatt zsíros érzetet kelteni, de még a normál-száraz bőr is hamar fénylő benyomást kelthet. Most megmutatjuk neked, mely arcápolókat tudod eredményesen használni anélkül, hogy bőröd elnehezedne.

___________________________________________ 


1. SZABADULJ MEG A ZSÍROS ÉRZETTŐL!

Meghökkentően fekete arclemosónk hatása is meghökkentő: az olajfoltokat szinte mint az itatóspapír, úgy issza be bőrödről. Egy könnyed arcmosás és máris friss, üde, teljesen zsírmentes lesz bőröd anélkül, hogy kiszáradna. A DETOX BHA arclemosó nem csak megszabadít a kellemetlen olajrétegtől, de azonnal méregtelenít is. Kellemes visszafogott habja a pórusok méretét és az azokban lévő gyulladásokat is csökkentő hatóanyagokat tartalmazza. Használata: nedves bőrön lágyan habosítsd fel, határozottan, de rövid idő alatt most meg arcodat, majd bő vízzel öblítsd le. Tipp: az arcmosás ne tartson 30-60 másodpercnél tovább.

 

2. LÉGIESEN KÖNNYED SZOMJOLTÓ

Az olajos arcbőrön minden megülhet, de ez a hidratáló szérumunk garantáltan nem! Ultrakönnyed állaga és lágy illata a legforróbb nyári napokon is biztosítja a megfelelő hidratálást. Kétféle hialuronsavat tartalmaz, így még nyáron se hagyja kiszáradni arcbőrödet. A bőr egyenetlenségeit a gyengéd, de határozott PHA savaknak köszönhetően hatékonyan kezeli, sőt, ráncaiddal szemben is kiemelkedő fegyver! Használata: pár cseppet oszlass el arcbőrödön, élvezd csodás illatát, és hagyd, hogy pillanatok alatt beszívódjon. Tipp: szem- és szájkörnyékedre egy-egy extra cseppet vigyél fel.

 

3. NEM CSAK CSAJOS, DE KÍMÉLETLEN IS A RÁNCOKKAL!


Úgy érzed, hogy a legkönnyedebb hidratáló krémed is túl nehéz a hőségben? Itt a megoldás! FLUIDE SENSUEL hialuron fluid (ejtsd így: fluid szenzuel) - igazi csajos és könnyed fluid, amely nem fekszik fel úgy, mint egy arckrém, mégis tökéletesen táplálja arcbőrödet. Mesebeli, természetes illata azonnal el fog varázsolni! Két kivitelben éred el: SOFT - normál és zsíros bőrre, valamint RICH - száraz bőrre. Titkos tipp: használd a Hydra-n L’AIR szérummal együtt. Kánikulában még felvitel előtt keverd össze őket a maximális hatás érdekében. Itt megtalálod! 

___________________________________________

ÉJSZAKAI RÁNCTALANÍTÓ

A nap károsította bőrre igazi gyógyír, hatékony ránctalanító, gyulladáscsökkentő és folthalványító is egyben. Kivételesen magas hatóanyag-tartalma pedig szinte borítékolja a kiváló eredményt. Mintha egy frissen facsart gyümölcslével kényeztetnéd arcbőrödet, olyan természetes ez a szérum is. A bambusz és citrom hidrolátum lenyűgözően hidratál, az E-vitamin nyugtat és leköti a szabad gyököket. Használata: pár cseppet vigyél fel arcmosás után és lágy mozdulatokkal oszlasd el. Tipp: gyulladásokra, friss hegekre tegyél extra cseppet, meg fogsz lepődni, milyen látványosan kezeli azokat.

___________________________________________ 


EXTRA TIPP: MASZKOLJ HETI 2-3 ALKALOMMAL

Tudjuk, hogy éjfekete arclemosónk hamar belopja magát szívedbe, ezért hetente 2-3 alkalommal használd a legjobb barátját, hidd el, megéri! Ez nem más, mint a DETOX BHA MASQUE, amely extra kényeztetést nyújt olajos/zsíros arcbőrödnek. Mint egy mágnes, úgy vonzza a zsírt és a méreganyagokat, bőröd küllemén pedig finomít. Már leöblítés közben érezhető kiváló hatása, arcod puha és üde tapintású lesz! Használat: 2-3 mm vastagon vidd fel megtisztított arcbőrödre és hagyd 10-15 percig hatni, de ne hagyd megszáradni! Tipp: nem csak extrém hőségben használhatod.