BESTSELLER ARCÁPOLÓK - 2 - NATICS® LA NUIT RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM

BESTSELLER ARCÁPOLÓK - 2 - NATICS® LA NUIT RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM

2021-02-17

Ezért vált alig két hét alatt bestseller hatóanyagkészítménnyé a LA NUIT retinal szérum.



BESTSELLER ARCÁPOLÓK - 2. RÉSZ

Ezért lett két hét alatt bestseller kozmetikum a La Nuit retinal szérum.

A 21. századi arcápolás új dimenzióját, a bőrápolás élménye és az innovatív hatóanyagok találkoznak a Natics La Nuit Retinal + C-vitamin szérum éjkék fiolájában. A világújdonságnak számító arcápolót vásárlóink azonnal szívükbe zárták, így csupán két hétre volt szüksége ahhoz, hogy a TOP3 termékeink közé bekerüljön. Az érdeklődés azóta is töretlen, éppen ezért összegyűjtöttük és meg is válaszoltuk a négy leggyakrabban feltett kérdést a La Nuit Retinal + C-vitamin szérummal kapcsolatban. 


1. Miért vált a Natics egyik legnépszerűbb arcápolójává a La Nuit Retinal + C-vitamin szérum?

Olyan hatóanyag-készítményt alkottunk meg, amelynek alapja a ránctalanítás két aduásza: a retinolnál tízszer hatékonyabbnak tartott RETINAL és a mélyrétegekben aktív AT C-vitamin. A két megbízható alkotóelem segítségével megszületett mikroemulziós hialuron szérum garantáltan megkoronázza az esti arcápolási rutint, hogy az éjszaka leple alatt segítse ar arcbőrt az egységes, feszes megjelenéshez, ragyogóbb bőrképet varázsol! Hatásfokát a mélyrétegekben ható AT C-vitamin, a hialuronsav és a B5-, valamint E-vitamin fokozza.


2. Milyen eredményeket várhatsz rendszeres használatától?

Éjkirálynőnk, a LA NUIT szérum központi hatóanyaga a RETINAL, amely becslések és beszámolók szerint is nagyságrendilg tízszer olyan hatékonyan tud átalakulni az A-vitamin aktív formájává, a tretinoinsavvá a bőrben, mint a retinol.  Emellett számos jótékony hatása igazolt, hiszen az aktív hatóanyag csökkenti az arcbőr öregedésének jeleit, enyhíti a ráncokat és finomvonalakat, fokozza a sejtregenerációt ráadásul kevésbé irritatív a bőr számára, mint a retinol. Emellett igazoltan eredményesen kezeli a hegeket, halványítja a pigmentfotgokat, fokozza a bőrmegújulást, így nem csak feszesebbé válik az arcbőr, de a bőrkép is egyenletesebb lesz. Fontos tudnivaló, hogy a bőrt a szérumhoz fokozatosan kell hozzászoktatni. Először csak 3-4 naponta alkalmazzuk, majd pár hét elteltével gyarkabban is hazsnálhatjuk.


3. Milyen vásárlók teszik le mellette a voksukat? 

A NATICS LA NUIT Retinal + C-vitamin szérumot azon vásárlóink kedvelik, akik hatékony Anti-Aging terméket keresnek, eredményesen vennék fel a harcot az idő múlásának jeleivel szemben, illetve serkenteni kívánják a bőrük kollagéntermelését annak érdekében, hogy az feszessebbé váljon és a ráncok és finomvonalak halványodjanak. Mindemellett mivel a készítmény kulcshatóanyaga többrétű hatást ér el, azok számára is ideális, akik egyenletes bőrképet kívánnak a tükörben viszontlátni.


4. Milyen további hatóanyag-kozmetikumokkal kombináld a hatékonyság fokozásáért?

Az arcápolót megtisztított arcbőrre szükséges felvinni, majd beszívódást követően az arcápolási rutint egy könnyed hidratáló krémmel vagy fluiddal ajánlott folytatni. Amennyiben érzékeny az arcbőrünk, adjunk pár cseppet belőle szérumunk vagy krémünkbe és együtt használjuk, valamint lassabban, óvatosabban szoktassuk hozzá bőrünket. Használata mellett nappal minden évszakban és minden időjárási körülmény mellett alkalmazzunk fényvédőt! Használjuk reggel C20 C-vitamin szérumunkat, este pedig a La Nuit Retinal + C-vitamin szérumot a fokozott eredményesség érdekében. Mindkét arcápolási rutint kiegészíthetjük a C-YEUX C-vitaminos szemkörnyék-ápolónkkal.