EZEK A HATÓANYAGOK SEGÍTENEK LEKÜZDENI A MAKACS NARANCSBŐRT

EZEK A HATÓANYAGOK SEGÍTENEK LEKÜZDENI A MAKACS NARANCSBŐRT

2019-04-07

Ezeket a szuperhatékony összetevőket keresd a narancsbőr elleni küzdelemben




EZEK A HATÓANYAGOK SEGÍTENEK LEKÜZDENI A MAKACS NARANCSBŐRT


A hazai piacon kapható narancsbőr elleni készítmények két csoportra oszthatók. Az első csoportba tartoznak a rendkívül intenzív, a bőr számára drasztikusan ható, úgynevezett melegítő hatású gélek. Emellett pedig vannak azok az alakformáló készítmények, amelyek alacsony hatóanyag-koncentrátumot tartalmaznak, így sokkal kevésbé hatásosak, illetve igen hosszú időn keresztül történő alkalmazást követően mutatnak csak látható eredmények. 

Van azonban három hatóanyag, amely megfelelő koncentrátumban nagyban hozzájárul a gyors és hatékony zsírlebontáshoz, valamint a kötőszövet feszesítéséhez. 



1. KOFFEIN

A koffein köztudottan kiváló keringés-fokozó, zsírégető hatású. A véráramlás fokozásával párhuzamosan ugyanis megszabadítja a szervezetet a káros anyagoktól, így a makacs zsírlerakódásoktól is. Segítségével a bőr simává válik, puha és természetesen üde lesz. Érdemes olyan terméket választani, amely 2% körül tartalmaz természetes koffeinkivonatot, így jótékony hatása viszonylag rövid idő után láthatóvá válik. Magasabb koncentráció esetén viszketést válthat ki.



2. PINK GRAPEFRUIT ILLÓOLAJ

A pink grapefruit illóolaj a koffeinhez hasonlóan remek keringésfokozó, természetes tisztító hatásának köszönhetően elősegíti az anyagcserét, miközben igen hatékonyan felveszi a harcot a makacs zsírsejtekkel szemben is. Az egyik leghatékonyabb narancsbőr elleni természetes anyagként tartják számon, koffeinnel párosítva egymás zsírégető hatását erősítik.


3. ÉDESGYÖKÉR KIVONAT

Az édesgyökér kivonat egy rendkívül komplex hatóanyag, amelyet gyakran használnak a bőrápolásban. Gyulladáscsökkentő, bőrkondicionáló és folthalványító képességekkel rendelkezik, így eredményesen járul hozzá a tónusos bőr eléréséhez a legproblémásabb testrészeken is. A koffein és a pink grapefruit illóolajok zsírégető hatása után nyugtatja és egyenletessé teszi a bőrt, miközben nagymértékben hozzájárul a laza kötőszövet szerkezetjavulásához.


Semmiképpen sem javasoljuk, hogy csilit tartalmazó zsírégetőt használj a narancsbőr által érintett területek kezelésére, az ugyanis olyan mikrosérüléseket okozhat a bőrfelületeden, különösen a belső combokon, amelyek később komoly szövődményeket, akár akut gyulladásokat is kiválthatnak. Válaszd a kíméletes, de eredményes, természetes hatású összetevőket az alakformálásod során.