EZ A SZAKÉRTŐ VÉLEMÉNYE A C20 C-VITAMIN SZÉRUMUNKRÓL

EZ A SZAKÉRTŐ VÉLEMÉNYE A C20 C-VITAMIN SZÉRUMUNKRÓL

2020-06-24

Dr. Csellár Zsuzsanna esztétikai bőrgyógyász megvizsgálta és kipróbálta közkedvelt szérumunkat, most elolvashatod szakértői véleményét.


EZ A SZAKÉRTŐ VÉLEMÉNYE A C20 C-VITAMIN SZÉRUMUNKRÓL


A hazai piacon megtalálható C-vitaminos szérumok között a NATICS® C20 C-VITAMIN szérum elsőként nyerhette el a Naturix ISO 16128 minősítést, mely szavatolja, hogy arcápolónk a nemzetközi sztenderdeknek is megfelel. A tanúsítványon túl az ország egyik neves esztétikai bőrgyógyásza, Dr. Csellár Zsuzsanna is megvizsgálta, kipróbálta és véleményezte márkánk legnépszerűbb arcápolóját. 

 NATICS® C20 C-VITAMIN szérum egy folyékony állagú szérum, mely kiemelten arcápolási célra, Anti-aging, bőrfeszesítés, ráncok csökkentésére, gyulladások, pattanások, hegek, pigmentfoltok enyhítésére, fakó, megereszkedett arcbőr kezelésére használható. Dr. Csellár Zsuzsanna szakvéleménye szerint a termék  kimagasló 20% tiszta aszkorbinsav tartalma hatékony megoldást kínál a fent részletezett bőrproblémákra. Szakvéleményében felhívta a figyelmet arra, hogy az aszkorbinsav a kozmetikában és a bőrgyógyászatban jól ismert hatóanyag, amely képes az UV-károsított arcbőr regenerációját fokozni és különböző eredetű gyulladásokat csökkenteni. „Nemzetközi tanulmányok bizonyítják azt is, hogy serkenti a bőr természetes kollagén-termelését, így képes a bőrszövet feszességét fokozni és ez által a ráncokat enyhíteni.” – tette hozzá. 

Dr. Csellár Zsuzsanna vizsgálata során bizonyítást nyert, hogy a NATICS® C20 C-VITAMIN szérum  gyorsan szívódik be. Rámutatott arra is, hogy a termék parfümöket oldószereket és állagjavítókat nem tartalmaz, így meglátása szerint az erre az anyagokra érzékenyeknél is megoldást kínálhat az arcbőr ápolására. Hozzáfűzte ugyanakkor, hogy érzékeny arcbőr esetén előzetes bőrteszt elvégzését javasolja. A klinikai bőrgyógyász úgy véli, hogy a termék esztétikai megjelenése kiemelkedően jó, anyagminősége magas színvonalú, formulája pedig könnyed, olajmentes. 

Mint ismert, a folyamatos termékfejlesztői munka eredményeként született meg a Natics C-vitaminos arcápolóinak újgenerációs terméke, a NATICS® C20 C-VITAMIN szérum. A készítmény a biotechnológia nyújtotta innovációkat ötvözi az újgenerációs ARGIRELOX peptid és a sokoldalú hatékonyságáról jól ismert C-vitamin erejével, melyet 20%-os klinikai tisztaságú formában tartalmaz. A minden bőrtípusra alkalmazható arcápoló használata üde bőrképet, feszesebb kontúrokat eredményezhet, miközben serkenti a bőr megújuló képességét, halványítja a pigmentfoltokat, kezeli a hegeket, továbbá Anti-aging hatást is biztosít. 


Próbáld ki Te is az esztétikai bőrgyógyász által tesztelt és ISO 16128 minősítéssel rendelkező, hatékony C-vitamin szérumunkat!