EZ A RENDKÍVÜL HATÉKONY ARCÁPOLÓ CSALÁD A C-VITAMIN ÉS A BOTOX HATÁSÚ PEPTIDEK EREJÉT EGYESÍTI

EZ A RENDKÍVÜL HATÉKONY ARCÁPOLÓ CSALÁD A C-VITAMIN ÉS A BOTOX HATÁSÚ PEPTIDEK EREJÉT EGYESÍTI

2021-09-23

Így használd a hatékony és minősített arcápoló családot díjnyertes szérummal


EZ A RENDKÍVÜL HATÉKONY ARCÁPOLÓ CSALÁD A C-VITAMIN ÉS A BOTOX HATÁSÚ PEPTIDEK EREJÉT EGYESÍTI


A magyar kozmetikai piac nagyágyúja, a NATICS C-vitaminos arcápoló családja hatékony formulákban a C-vitamint és további ránctalanító és bőrfeszesítő összetevőket ötvöz. A termékcsalád rendkívül magas hatóanyag-tartalommal rendelkezik, a C-vitamin különböző formáit használja. A maximális hatás érdekében minden C arcápoló BOTOX hatású Argirelox peptid-oldatot is tartalmaz. Többen is kérdeztétek, hogyan érdemes a termékcsaládot használni, hogy a legtöbbet hozzátok ki belőle. Az optimális használatukhoz 4 lépést javasolunk. 

1. LÉPÉS: Mint minden arcápolási rutin, így a C-vitaminos arcápolás is az arctisztítással kezdődik. Mosd meg arcodat kellemesen langyos, vagy enyhén meleg vízzel. Használd egyik micellás arclemosó gélünket vagy töröld át arcodat micellás arclemosóval.

2. LÉPÉS  Még nedves arcbőrre vidd fel lágyan Érték és Minőség Nagydíjas C20 C-vitaminos szérumunkat és hagyd, hogy magától beszívódjon! A szérum rendkívül magas, 20% akta C-vitamin tartalommal rendelkezik, rendszeres használat esetén enyhíti a ráncokat, feszesíti a kontúrokat és a pigment foltokat is halványítja.

3. LÉPÉS  A szemkörnyék ápolása különleges odafigyelést igényel, ezért nem szabad megfeledkezned arról sem, hogy a C-YEUX egyedülálló hatóanyagaival értékes tápanyagokkal és vitaminokkal lásd el! Könnyed mozdulatokkal, erős masszírozástól mentesen kend be a szemkörnyékedet vékony rétegben, figyelj, hogy a szemedbe ne kerüljön! A lipofil C-vitamin nem csak simítja a ráncokat, de az Argirelox papid segítségével feszesíti is az arcbőrt.

4. LÉPÉS  Végül arcápolási rutinod zárásaként használd bőrtípusodnak megfelelően a C SOFT vagy RICH fluidunkat. A fluid könnyű, de tartalmas arcápoló. Bőrfeszesítő argánolaj, a ráncokat simító hialuronsav, a regenerációt fokozó E-vitamin és panthenol is található benne.

+1 TIPP: C BOOSTER C-vitamin arcpermetünk extra ápolást biztosít. Használd a szérumod vagy fluidod előtt, de nap közben is, ha extra hidratálásra van szükséged! Segítségével maximális szintre emeled az arcápolási rutinod hatóanyag-tartalmát.

Mivel készítményeink mindegyike koncentrált arcápoló, így fontos, hogy csupán vékony rétegben vidd fel azokat, ellenkező esetben a bőr nehezebben tudja beszívni az értékes összetevőket.

Rendszeres használatával számos jótékony hatását fogod tapasztalni a termékcsaládnak, sőt, még ár-érték arányban is verhetetlennek fog bizonyulni. Azon túl ugyanis, hogy hihetetlenül gazdag a formulája, megfelelő adagolása mellett hosszú ideig használhatók. Plusz jó hír, hogy webshopos megrendelés esetén akár már másnap leszállíthatjuk hozzád, így a lehető leghamarabb beemelheted arcápolási rutinodba. 

 

És hogy milyen változásokat tapasztalhatsz?

A bőr az idő múlásával tónusát veszti, mivel csökken a kollagén és elasztin termelése. A  szövet megereszkedik és rugalmatlanná váli, a ráncok megjelennek és el is mélyülnek. A C-vitamin rendkívül sok kutatásban bizonyított már, vásárlóink is elégedetten nyilatkoznak termékcsaládunkról, amelyben több hatóanyag előnyös tulajdonságát ötvöztük a legjobb hatás érdekében. Rendszeres használatával a kollagén és elasztin termelés ismét fokozódik, sőt a bőr saját hilauronsav előállítása is emelt szintre lép. Így megjelenésed fiatalosabbá válhat, az arcbőröd egyenletes, élettel teli és sugárzó lesz, ráncaid pedig láthatóan csökkenhetnek.

 


Tudtad?

A Natics C-vitaminos termékcsaládjának tagjai tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a C20 szérum tiszta C-vitamin tartalma és a C-vitaminos fluidokban, valamint a szemkörnyékápolóban található lipofil más-más bőrrétegeket ér el. Együttes használatukkal a felső rétegeken túl a mély és középrétegeket is megfelelő mennyiségű C-vitaminnal tudod ellátni, de a hatóanyagkészítmények külön-külön is eredményesen használhatók. 

A szemkörnyékátpolónkat és a C SOFT illetve RICH fluidokat a dm drogéria polcain is megtalálod országszerte közel 190 üzletben, vagy lejjebb görgetve azonnal el is éred őket webshopunkban! :-)