ÍGY KAPCSOLJ KI 5 LÉPÉSEBEN

ÍGY KAPCSOLJ KI 5 LÉPÉSEBEN

2018-10-20

Megérdemled a pihenést!


NYÚJTSD KI AZ ÉNIDŐT!

Amikor lenyugodott körülötted minden és már nincs több dolgod, szánj magadra egy kis időt, hogy testileg és lelkileg is feltöltődj!

Helyezz egy nagy és egy kis törülközőt a fürdőszobába a legpuhábból, amit szeretsz! Némítsd le a telefonodat és a hangos zene helyett töltsd meg a fürdőszobádat a pánsíp különleges, nyugtató hangjával. Engedj magadnak kellemesen meleg kád vizet. Már most kezdd a rituálét: csökkentsd a fényeket, halvány megvilágítást engedj csak a fürdőben szétterülni. Hangolódj rá a kikapcsolódásra!

 


1. Pár mozdulattal szabadítsd meg bőrödet a stressztől!

Vegyél egy vattapamacsot és csepegtess rá az EAU MICELLAIRE rózsa és vanília micellás arclemosóból. Lágyan töröld le vele arcodat és ejtőzz a rózsa és vanília érzéki kapcsolatában. Pár törlés alatt meg is szabadultál a napi szennyeződésektől és közben arcbőrödet is elláttad hidratáló és nyugtató hatóanyagokkal.





2. Készülj a relaxációra!

A tökéletes ellazuláshoz vesd be a virágosan könnyed illatú és állagú hialuron gélmaszkunkat, amely feszesít és nyugtat miközben neked nincs más dolgod, minthogy pihenj. Kend fel HYDRA-N MASQUE arcápolódat, amely arcbőrödet láthatóan hidratálja, valódi ellazulást és feltöltődést biztosítva számára. A jázmin és fehérrózsa virágvíz több száz természetes, növényi hatóanyagának köszönhetően bőröd ismét megtelik frissességgel. Használd dekoltázsodra is!

 


3. Lazíts és töltődj fel a habok között!

A csobogó, kellemesen meleg víz lassan megtölti a kádat. Engedj bele egy kis ORANGE micellás tusfürdőt, mely azonnal elkezd habzani és csodálatos illattal tölti be a helyiséget. Merülj el a csodálatos, mennyei illatban, hunyd be a szemed. Mintha egy narancsligetben sütkéreznél, ugye milyen kellemes? Illata valóban feltölt, revitalizál és ellazít. Dőlj hátra, ez a Te időd! Tölts el 15-20 percet a kellemesen relaxáló zene és a hangulatos világítás kíséretében. Ejtőzés után állj fel, egy könnyed vízsugárral öblítsd le az arcodat, testedet, fogd a pihe-puha törülköződet és töröld meg magad. Arcodról külön törülközővel itasd fel a nedvességet.



4. Hidratálj és táplálj

Vedd elő kedvenc szérumodat, fluidodat vagy arckrémedet. A szérumot lágy, körkörös mozdulatokkal vidd fel arcbőrödre, majd hagyd beszívódni. A HYDRA-N szérumok közül választottál, vagy a C20 szinte azonnali hatást borítékoló C-vitaminos szérumot a kedvenced? Ha ezzel megvagy, jöhet a táplálás és az ANTI-AGING. Használd a FLUIDE SENSUEL vagy az INTENSE fluidokat, melyek egy szempillantás alatt beszívódnak, hogy aztán ragyogóvá tegyék egész megjelenésedet.



5. Lélegezz!

Tudatosan figyeld a légzésedet és az egész testedet. Lélegezz könnyedén, szívd be a levegőt, hagyd, hogy oxigénnel és energiával töltsön fel, majd lassan fújd ki. 

Hogy érzed magad? Ugye mennyivel nyugodtabb vagy? Jót tett ez a kis kikapcsolódás, gyakrabban is élvezhetnéd! Vigyázz magadra, mert fontos vagy. Pihenj többet és élvezd ezeket a pillanatokat!