HÚSVÉTI AKCIÓ

HÚSVÉTI AKCIÓ

2016-03-21

Nálunk nem kell keresned a meglepetésedet!

Húsvét alkalmából 2016.03.28-ig minden 7 000 Ft összeg feletti vásárlásnál megajándékozunk egy darab SENSUAL CARE érzéki tusfürdő MINI-vel és INGYENES szállítást biztosítunk!
 
A SENSUAL CARE érzéki tusfürdő elragadóan lágy, púderes, édeskés illata kényeztető élményt nyújt számodra. Kizárólag természetes illóolajokból és növényi kivonatokból fejlesztettük ki ezt az érzéki illatot. Értékes hatóanyagai kivételes ápolást tesznek lehetővé a mindennapjaidban. Az organikus ligetszépe- és jojobaolaj már tusolás közben táplálják, és segítik bőröd lipidrétegének fenntartását. A lágy textúrában található növényi glicerin és rózsaszín agyag hidratál és segít bőröd egyensúlyának megőrzésében. Az E-vitamin és panthenol gyulladáscsökkentő és ápoló hatásúak, együttesen bőröd ellenálló képességét növelik és irritációk okozta gyulladások csökkentésében segítik. A növényi cukortenzidek kíméletesen tisztítják bőrödet.

Merülj el csodálatos illatában és kényeztesd bőröd!

 
Boldog nyuszit! :-)
 
 
A tusfürdő leírását itt megtekintheted:

    
   SENSUAL CARE

     
     érzéki tusfürdő

 

__________________________________________________________________

A kép illusztráció, az ajándék egy darab MINI kiszerelésű tusfürdőre vonatkozik (50 ml). Az akció 2016. 03. 28., éjfélig, illetve a készlet erejéig tart, bruttó 7 000 Ft összeg feletti vásárlásra vonatkozik, amelybe a szállítási költség nem tartozik bele.