ENGEDD EL A STRESSZT ÉS ÚJULJ MEG KÍVÜLRŐL, BELÜLRŐL!

ENGEDD EL A STRESSZT ÉS ÚJULJ MEG KÍVÜLRŐL, BELÜLRŐL!

2021-03-08

ENGEDD EL A STRESSZT ÉS TÖLTŐDJ FEL!



ENGEDD EL A STRESSZT ÉS ÚJULJ MEG KÍVÜLRŐL, BELÜLRŐL!

A hétköznapok rohanása és a nem várt kihívások okozta stressz az egész szervezetünkre hat, ennek káros hatásait pedig már mindenki tapasztalta magán. A fejfájás, a folyamatos feszültség-érzet, a heves szívdobogás, a fakóvá váló, megereszkedő arcbőr mind a hosszan tartó stressz jele. Az este azonban tökéletes alkalmat ad egyrészről arra, hogy elengedjük a mögöttünk hagyott hét történéseit, másrészről pedig ráhangolódjunk a következő nap adta lehetőségekre. 

A relaxációs-meditációs szeánszunkat érdemes 5 lépésben végrehajtani. 

1. Készítsünk egy forró fürdőt, megtisztított arcbőrünkre vigyük fel lágyan a SÉRUM MASQUE Anti-Age maszkot, indítsunk el egy relaxációs zenét és hagyjuk, hogy idegrendszerünk kisimuljon!

2. Amikor már úgy érezzük, testünk elengedte a stresszt, öblítsük le a maszkot és vigyük fel a LA NUIT Retinal + C-vitamin peptid-szérumot és hagyjuk, hogy teljesen beszívódjon! (a maszkot egyéb esetben nem szükséges leöblíteni, ilyen jellegű 30-60 perces használatnál igen). A retinal egy szuperhatékony összetevő a bőrfiatalítás terén, C-vitaminnal kombinálva tovább fokozódik hatása!

3. A stressz a szemkörnyéki ráncokat is elmélyíti, áldozzunk egy-két percet arra, hogy könnyed mozdulatokkal felvigyuk a  C-YEUX C-vitamin + peptid szemkörnyékápolót hogy felpezsdítsük a vérkeringést és enyhítsük a ráncokat.

4. Használd utána kedvenc hidratáló krémedet, a mi titkos tippünk az elragadó illati SENSE könnyed fluid. Miután arcápolási rutinunk végére értünk, testünk és lelkünk megpihent, így nyugalmi állapotban tudjuk átgondolni az elmúlt hét tanulságait, melyekből mindig le tudunk vonni következtetéseket. Törekedjünk arra, hogy a negatív tapasztalatokból tanuljunk és az előttünk álló héten jó döntéseket hozzunk!

5. Lefekvéskor hallgassunk meg egy motivációs podcast előadást, ami inspirálóan tud hatni ránk és amikből ihletet meríthetünk a következő hétre is!

NATICS® - A szépséged a küldetésünk!