HANGOLÓDJ TESTILEG ÉS LELKILEG IS A KARÁCSONYRA

HANGOLÓDJ TESTILEG ÉS LELKILEG IS A KARÁCSONYRA

2018-12-23

A karácsony a szeretet ünnepe. Ideje egy kicsit lazítanod, hogy pihenten élvezhesd a nyugodt pillanatokat.

 

HANGOLÓDJ TESTILEG ÉS LELKILEG IS A KARÁCSONYRA

A karácsony a szeretet ünnepe. Mit sem ér azonban a pompa, a csillogás, a ragyogás, ha idegesen és kimerülten töltjük az év egyik legszebb napját. Te is csúcsra járattad magad az adventi időszakban? Akkor most azonban itt az ideje, hogy pihenj! Fogadd meg tanácsainkat, hogy a szenteste számodra is a közös ünneplésről, a szeretetről és a békességről szóljon.

1. ADJ EGY KIS IDŐT MAGADNAK!

Vegyél egy forró fürdőt, tedd be kedvenc zenédet és relaxálj. Megérdemled, hiszen mindenkinek beszerezted az ajándékot, amire vágyott, díszbe öltöztetted az egész lakást és közben nem feledkeztél meg arról sem, hogy mindenkihez legyen egy kedves szavad. Ezúttal magadhoz is legyen néhány elismerő megjegyzésed. Ejtőzz a habok között, kapcsolj ki egy kis időre teljesen. Egy isteni naranacs illatú tus- és habfürdővel fel is töltődsz közben!



2. FRISSÍTSD FEL A FÁRADT BŐRÖDET!

Az arcodon visszaköszön az elmúlt pár hét minden kihívása. Az év végi hajtás a munkahelyeden, az adventi lázas készülődés, és a szorgos sütés-főzés is. A forró fürdő után lágyan frissítsd fel VITALITÉ & FRAICHE AHA arclemosónkkal bőrödet, majd vidd fel INTENSE ANTI-AGING fluidunkat.

Elképesztő hatékonyságát szinte azonnal érzed. A benne lévő feszesítő Acti-Lift egy hatékony, természetes alkotóelemekből kifejlesztett, a bőr regenerációját fokozó és Anti-Aging hatással bíró hatóanyag-komplex. Hatását célzottan, az arcbőr megfelelő rétegeiben fejti ki, így fokozza bőr sejtjeinek osztódását, serkenti a kollagénszintézist. A bőröd nedvességtartalma érezhetően fokozódik. Ahogy az arcod simul, úgy a lelked is megnyugszik és kezd felkészülni az ünnepre.


3. SZÁNJ IDŐT GYÖNYÖRŰ KEZEIDRE!

A kinti hideg, a benti száraz levegő, a rengeteg mosogatás, a tészták gyúrása, nyújtása a kezedet is igénybe vette. Száraz, viszket, sőt, talán még piros foltok is megjelentek rajta a dehidratáltság miatt. Masszírozd bőrödbe mélyápoló és mennyei narancs-vanília illatú MOUSSE habunkat, majd húzz fel egy cérnakesztyűt, s hagyd, hogy az organikus növényi olaj egész éjszaka kifejthesse hatását. Meglátod, másnap reggelre kezed selymesen puhává válik, mintha csak újjászületett volna.


4. ENGEDD EL A STRESSZT ÉS ADD ÁT MAGAD A KARÁCSONY HANGULATÁNAK!

Mielőtt lefekszel aludni, ígérd meg magadnak, hogy holnap nem törekszel a tökéletességre. Minden úgy lesz jó, ahogyan lesz. Csak arra figyelj, hogy szeretet és békesség vegyen körbe titeket.