EZ TÖRTÉNIK A BŐRÖDDEL, HA RENDSZERES ARCÁPOLÁSI RUTINOD VAN

EZ TÖRTÉNIK A BŐRÖDDEL, HA RENDSZERES ARCÁPOLÁSI RUTINOD VAN

2019-11-17

Összegyűjtöttük 3+1 okot, miért érdemes arcbőrödet rendszeresen ápolni


Ez történik a bőröddel, ha rendszeres arcápolási rutinod van


Sokan tekintenek az arcápolásra úgy, mint egy folyamatos feladatra a szépség, a bőr egészségének megőrzése érdekében. Mások pedig úgy vélik, csupán tüneti kezelést igényel az arcbőr. Amikor dehidratáltak érzik, bekrémezik, amikor úgy látják, hogy ideje eltávolítani az elhalt hámsejteket, bőrradírhoz nyúlnak. Amikor pedig megjelennek az első ráncok, segítségért kiáltanak. 

Meggyőződésünk, hogy azok járnak el helyesen, akik rendszeres arcápolási rutint folytatnak, mindemellett pedig tudatosan állnak hozzá a termékválasztáshoz, és egész évben odafigyelnek a megfelelő külső és belső hidratálásra. Összegyűjtöttük három plusz egy okot, miért érdemes megfogadni tanácsainkat és miért javasolt organikus, klinikai tisztaságú hatóanyagokat tartalmazó arcápolót használni minden nap.


1. A BŐRKÉP JAVUL ÉS A BŐR FELLÉLEGZIK

A rendszeres arcápolás kiindulópontja az arctisztítás. Megdöbbentő, de sokan nem mossák meg az arcukat nemhogy erre a célra kifejlesztett készítménnyel, de vízzel sem. Ez pedig hatalmas hiba. A reggeli és esti arctisztítás során ugyanis eltávolíthatjuk a lerakódott szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, ennek nyomán pedig az arcbőr vérkeringése felpezsdül és felkészül az arcápolási rutin következő szakaszaiban a bőrbe juttatott hatóanyagok befogadására. A megfelelő készítményekkel történő arctisztítás ráadásul hozzásegít az egyenetlenségek visszahúzódásához és a gyorsabb hegesedéshez is. 

MY NATICS® tipp: Használj micellás gélt, vagy micellás vizet az arctisztításhoz naponta két alkalommal, a reggeli és az esti tisztálkodás részeként. 


2. A BŐR RUGALMASABBÁ ÉS FESZESEBBÉ VÁLIK

A tisztítást követően a feladat az, hogy megfelelő hatóanyagokat és tápanyagokat juttassunk az arcbőrbe. Ezt elsőként szérummal, majd arckrémmel vagy fluiddal tudjuk a legegyszerűbben megvalósítani. Ezek rendszeres használata elősegíti a bőr regenerálódását, megfelelő hatóanyagok alkalmazása esetén pedig a bőr látványosan feszesebbé, szebbé válhat. Fontos azonban, hogy minden esetben a bőrtípusunknak megfelelő készítményeket használjunk és ne terheljük túl az arcbőrt túlságosan nehéz krémekkel. Törekedjünk arra, hogy az általunk használt termékek tartalmazzanak C-vitamint, hialuront, peptideket és antioxidánsokat is.

MY NATICS® tipp: Töltsd ki bőrtípustesztünket, majd az eredmény függvényében válogass arcápolóink között. Ha teheted, válassz egy szérumot és egy hozzá tartozó, vagy hozzá megfelelően társítható fluidot is: https://natics.hu/kerdoiv.html


3. A RÁNCOK ENYHÜLNEK, AZ ARBŐR EGYÉRTELMŰEN SZEBBÉ VÁLIK

Ha a fentieket megfogadva alakítjuk ki arcápolási rutinunkat, már néhány nap elteltével is látványosan javul majd a bőrünk összképe és a ráncok is enyhülnek majd. Rendszeres használattal és megfelelő hatóanyagokkal a mikroráncok eltűnnek, s akár éveket is fiatalodhat bőrképünk. 

MY NATICS® tipp: Arcápolási rutinunkat egészítsük ki C-vitaminos szérummal és rendszeres időközönként végezzünk el AHA vagy BHA alapú a hámlasztást is az eredmények fokozása érdekében.


+1 SZÉP ÉS RAGYOGÓ ARCBŐR, MAGABIZTOS MEGJELENÉS

A rendszeres és tudatos arcápolás tehát hozzásegít bennünket az ragyogó és fiatalos bőrképhez, melynek eredményeképpen mi magunk is magabiztosabbakká válunk. Jól fogjuk érezni magunkat a bőrünkben, emelt fővel járunk majd az utcán, természetes szépségünket pedig mások is észreveszik és megdicsérik majd. Az első benyomás az élet minden területén sokat számít: az ápolt arcbőr hozzásegít bennünket a kapcsolataink kialakításában is.