DÍJNYERTES HATÓANYAGGAL VEDD FEL A HARCOT AZ ARCBŐR VÉSZHELYZETEI ELLEN

DÍJNYERTES HATÓANYAGGAL VEDD FEL A HARCOT AZ ARCBŐR VÉSZHELYZETEI ELLEN

2019-11-10

Aazonnal hatékony ápolásra van szükséged? 

SOS - A BŐR VÉSZHELYZETEIRE!

Veled is történt már olyan, hogy a semmiből hirtelen egy gyulladt pattanás jelent meg az arcodon, vagy egy hosszúra nyúlt éjszaka után másnap a tükörbe nézve szürkének, élettelennek, dehidratáltnak láttad arcbőrödet? Esetleg allergiás reakcióid azonnal az arcbőröd érzékeny területein jelennek meg és azonnal hatékony ápolásra van szükséged? Az arcbőr ilyen vészhelyzeteire fejlesztette ki újgenerációs, innovatív arcápolóját a Natics®. 

A bőrünk a mindennapok során számos igénybevételnek van kitéve, aminek eredményeként a védőrétege megsérülhet, ellenállóképessége gyengülhet. DNem teszünk jót a bőrünknek akkor sem, ha nem távolítjuk el a levegőből lerakódó károsanyagokat, vagy éppen rossz minőségű, vagy bőrtípusunknak nem megfelelő arcápolót használunk. Az arcbőrön ilyenkor gyulladások, kipirosodások jelennek meg, és gyakran tapasztalhatunk kellemetlen viszkető érzést és hámlást is.

Az általunk megalkotott Natics® SOS bőrmegújító szérum egy igazi must have arcápoló, amely nem hiányozhat a hölgyek fürdőszobájából. A bőrgyógyászatban is használatos összetevőinek és biotechnológiai újgenerációs hatóanyagainak köszönhetően eredményesen segíti elő a bőr megújulását, miközben csökkenti a gyulladásokat, fokozza a sejtregenerációt és mélyebb rétegeiben is hidratálja az arcbőrt. Ráadásul hatalmas előnye az is, hogy minden bőrtípusra, így hiperérzékeny arcbőrre is használható.

Az arcápoló kulcshatóanyaga a Glycoin, a PCHi Fountain Award díjnyetes hatóanyaga. A hétköznapi nyelvben feltámadás virágának esszenciájaként ismert hatóanyag egyedülálló revitalizáló tulajdonságai révén serkenti a sejtfolyamatokat, ezáltal felgyorsítja a bőrmegújulását. Panthenollal és több molekulasúlyú hialuronsavval kiegészülve segíti elő a gyulladások csökkentését, a bőrpír halványodását, az arcbőr mélyebb rétegeinek hidratálását és a barrier réteg regenerálódását. Zink PCA tartalmának köszönhetően nyugtatja az arcbőrt, csökkenti az irritáció tüneteit, segíti a hámosodást, a benne lévő különleges kékmák-olaj pedig fokozza a sejtmegújulást.

A Natics® innovatív arcápolója eredményesen segítséget nyújthat a gyulladt pattanások csökkentésére, a hiperérzékeny arcbőr táplálására, a túlhajszolt életmód miatt dehidratált bőr felfrissítésére, hegesedés felgyorsítására és a rosszminőségű arcápolók okozta bőrsokkok enyhítésére is. Azaz valódi és komplex megoldást kínál a bőr vészhelyzeteire.