CERAMIDE - A bőröddel egybeolvad

CERAMIDE - A bőröddel egybeolvad

2018-01-15

Miért olyan értékes hatóanyag a CERAMIDE?

CERAMIDE - ANTI-AGING, amely a bőröddel egybeolvad

Bőrünk számtalan alkotóelemből épül fel, de elegendő csak egynek a hiánya ahhoz, hogy funkcióját már ne megfelelően lássa el. Legfőbb feladata testünk védelme a külső behatások és kórokozók ellen. Bőrünk védőgátját BARRIER-VÉDŐRÉTEGNEK hívjuk. Ő felel azért, hogy a külső hatásoknak megfelelően ellen tudjon állni, miközben mégis rugalmas és alkalmazkodó legyen. Amennyiben bőrünk védőfala sérül, úgy kipirosodást, gyulladást, ekcémát esetlegesen még fertőzéseket is tapasztalhatunk. Hogyan tudjuk bőrünk védőrétegét úgy erősíteni vagy segíteni visszaépülni?

Használjunk CERAMIDE-t tartalmazó kozmetikumot!

Mi az az CERAMIDE?

A Ceramide, egy a bőrünkben is megtalálható anyag, a lipidek alcsoportjába, a sphyngolipidekhez tartozik. Alapvető összetevője egy egészséges és üde arcbőrnek, legfőképpen a bőr szarurétegében található. Kozmetikumokban alkalmazva beépül a védőrétegbe és ezáltal regenerálhatja a sérült gátat. Bőrünket védi a túlzott vízvesztéstől, így segít helyreállítani nedvességháztartását, továbbá rugalmasabbá és selymesebbé teszi, a kipirosodott, dehidratált vagy irritált arcbőr újra fellélegezhet. Ez által a CERAMIDE egy többfunkciós hatóanyag, az egyik legtökéletesebb ANTI-AGING fegyver. 

A NATICS® felkutatta a legkorszerűbb CERAMIDE-t, amelyek jelenleg kozmetikumokhoz elérhetőek. Hamarosan az új, NATICS® FP arcápolóinkban találkozhatsz vele!