ALAKFORMÁLÁS 21. SZÁZADI MEGOLDÁSOKKAL

ALAKFORMÁLÁS 21. SZÁZADI MEGOLDÁSOKKAL

2019-04-21

Így formáld alakodat hatékonyan



ALAKFORMÁLÁS 21. SZÁZADI MEGOLDÁSOKKAL


Testalkattól és kortól függetlenül szinte minden hölgyet érint narancsbőr. Sokan sokféle terméket kipróbáltak már, hogy felvegyék vele a harcot, a végeredmény pedig gyakran okozott csalódást. Annak érekében, hogy eredményesen fel tudj lépni a makacs cellulit ellen, megalkottuk egyedülálló, hatékony és organikus alakformáló gélünket, a SILHOUETTE-t 2% koffeinnel és hozzá elhoztuk neked Simon Szimonetta boost-trainert, aki 30 napos kihívásával járul hozzá az eredményes zsírégetéshez.

A 21. századi nő valóban látványos eredményt szeretne látni, ehhez pedig érdemes a modern kor vívmányaihoz folyamodni. Az innovatív biotechnológia ugyanis lehetővé teszi, hogy a természetből vett, kíméletes, ám nagyon hatékony alapanyagaival vágj neki a cellulit-kezelésnek.  A NATICS SILHOUETTE alakformáló gélben található koffein és a pink grapefruit olaj tónusosabbá teszi bőrödet az érintett területeken. 



ÍGY HASZNÁLD

Edzés előtt negyed órával lágyan vidd fel a problémás területekre, majd fogd meg a súlyzódat és végezd el Simon Szimonetta, a NATICS SILHOUETTE terméknyagykövete, boost-trainer által összeállított feladatsort. Ügyelj arra, hogy az egyes gyakorlatokat pontosan és szabályosan végezd. 

Fokozd a hatását váltott hideg-meleg vizes zuhannyal és masszírozó kesztyűvel, ami serkenti a vérkeringést az érintett testrészeiden, így fokozza az anyagcserét és a zsírbontást. Ne feledkezz meg arról, hogy naponta 2-2,5 liter folyadékot igyál és törekedj a tiszta táplálkozásra. Mellőzd a feldolgozott élelmiszereket és a finomított szénhidrátokat. Helyettük válassz friss zöldségeket, sovány húsokat és halakat.



 AZ ALAKFORMÁLÓ GYAKORLATOKÉRT KATTINTS IDE