ANTI-STRESSZ ARCBŐRÖDNEK 3 LÉPÉSBEN

ANTI-STRESSZ ARCBŐRÖDNEK 3 LÉPÉSBEN

2018-11-03

ŰZD EL A STRESSZT AZ ÉLETEDBŐL!


ANTI-STRESSZ A BŐRÖDNEK 3 LÉPÉSBEN


A mai rohanó és szennyezett világban a stressz nem csak idegrendszerünket, de bőrünket is károsítja. A ránk nehezedő terhek, kihívások, feladatok, a folyamatos megfelelési kényszer mellett legtöbbször túlzottan kevés idő jut a minőségi kikapcsolódásra. Ragadjuk meg hát a lopott perceket és űzzük ki szervezetünkből a stresszt. Gyújts egy gyertyát, kapcsolj be relaxáló zenét és add meg arcbőrödnek mindazt, amire szüksége van.

 

ÖBLÍTSD LE KÖNNYEDÉN A MÉREGANYAGOKAT!

DETOX - jól ismered te is ezt a varázsszót. De alkalmazod is a mindennapokban? A méregtelenítő DETOX BHA arclemosóban található aktív szén és magnetit valóságosan magába szippantja a méreganyagokat. Hogyan lehetséges mindez? Az orvosi aktív szén felülete hatékonyan köti meg a bőrben keletkező káros anyagokat, illetve környezeti szennyeződéseket. Arcbőrödet a cukortenzideknek köszönhetően nem szárítja ki, annál inkább nyugtatja már tisztítás közben is. Igazi aduász minden napra, legfőképp esti használatra ajánljuk.

 

 

ANTI-STRESSZ SEJTSZINTEN!

Tudtad, hogy a természet még a stressz okozta bőrkárosodásokat is tudja sejtszinten kezelni? Egyetlen csodálatos, a sivatagban felfedezett hatóanyagra van szükségünk csupán, ez pedig az ECOTIN®. A természetes, magas koncentrátumban ecotint is tartalmazó szabadalmaztatott HYDRA+ CLINICAL sejtstilumlációs szérumunkban minden megvan ahhoz, hogy valóban óvhasd bőrödet a negatív környezeti hatások és ezek következményei ellen. Az ECTOIN® mellett a természetes GLYCOIN® tartalmával és mind organikus mind a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagaival ráadásul készítményünk aktiválja is a sejteket, hogy gyorsabb osztódásra legyenek képesek, így eredményesen veheted fel a harcot a ráncok ellen. 

 

MASZKOT FEL!

Heti 2-3x engedd meg magadnak, hogy 10-15 perce hátradőlj és egy kicsit pihenj! Ilyenkor vedd elő a DETOX MASQUE méregtelenítő gél-arcpakolásunkat, amely egyrészről hatékonyan köti meg a környezeti szennyeződéseket, másrészről pedig a benne lévő hialuronsavnak köszönhetően nyugtat és hidratál is. Használata után arcbőröd fellélegzik és puha, finom tapintású lesz!