NOUÂGE - ÚJ KOR AZ ARCÁPOLÁSBAN!

NOUÂGE - ÚJ KOR AZ ARCÁPOLÁSBAN!

2019-05-14

VÉDELEM ÉS ANTI-AGING - FESZES ÉS SUGÁRZÓAN SZÉP ARCBŐR


NOUÂGE - ÚJ KOR AZ ARCÁPOLÁSBAN!


• MAXIMÁLIS VÉDELEM

• SEJTSZINTŰ REGENERÁCIÓ
• FESZESÍTÉS ÉS ANTI-AGING



A NATICS
® NOUÂGE Anti-Stressz és Anti-Aging arcápoló család hatékony megoldást nyújt a nagy és kis városokban a tudatos nők szépségápolása terén. Az URBAN AGING, a városi öregedés valódi fenyegetés a szépséggel szemben. Az Ectoin®, a hialuronsav és a makadámdióból kivont természetes összetevőivel valódi védőpajzsot alkot a bőr felszínén, így maximális védelmet nyújt neki. A C-vitamin, regenerál és ragyogó arcbőrt biztosít, miközben hatékonyan feszesíti a szövetet és növeli a kollagén-termelést. A NOUÂGE Anti-Stress arcápolók az érzékeny bőrnek is hatékony megoldást nyújtanak.

Az arcápoló család széruma, a NOUÂGE ANTIOXYDANT SUPREME földünk egyik legerősebb antioxidánsát tartalmazza, amely nemcsak véd, de segít, hogy a ráncok enyhüljenek és a megereszkedett arcbőr újra feszessé válhasson. Az ASTAXANTHIN olyan védelmet nyújt arcbőrödnek, amire más hatóanyag nem képes: 6000x erősebb a C-vitaminnál, 3000x erősebb a szőlőben található resveratrolnál és 500x erősebb az E-vitaminnál. 

AZ EREDMÉNY

NOUÂGE Anti-Stressz termékcsalád páratlan hatékonysággal védi arcbőrödet az idő múlásának jelei ellen és felsőfokú regenerációt nyújt sejtjeidnek. A bőr felszíne és képe javul, színe ragyogóbbá válik és a ráncok enyhülnek. Használd DETOX arctisztító termékcsaládunk után a szérumot, majd a bőrtípusodnak megfelelő fluidot a maximális hatás érdekében!

Megalkottunk Neked egy olyan arcápoló családot, amely egyedülálló a saját nemében. Olyan törődést nyújt bőrödnek, mely látható változásokat visz véghez és amit az hosszú távon is meghálál. Sejtszinten véd azoktól a káros hatásoktól, amelyek miatt veszít feszességéből, fényéből és csodálatos megjelenéséből. Kiváló  hatóanyagokat szolgáltat bőrödnek, hogy újraéledjen, feltámadjon és megújult fénnyel ragyoghasson.

NOUÂGE - ÚJ KOR AZ ARCÁPOLÁSBAN!