ÚJABB BESTSELLER ARCÁPOLÓNK TITKAIT FEDJÜK FEL!

ÚJABB BESTSELLER ARCÁPOLÓNK TITKAIT FEDJÜK FEL!

2022-07-18

Nem véletlenül töretlenül vásárlóink egyik kedvence: BHA szalicilsav és aktív szén. Egy valóban ütős kombináció!



BESTSELLER ARCÁPOLÓNK: AKTÍV SZENT TARTALMAZÓ DETOX BHA ARCLEMOSÓ A LENYŰGÖZŐ TISZTASÁGÉRT


BESTSELLER sorozatunkban azokat az arcápolóinkat mutatjuk be, amelyek töretlen, hatalmas népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. Ilyen az aktív szenet tartalmazó, éjfekete DETOX BHA MICELLAIRE arclemosónk, ami több egy arctisztítónál. Sokrétű előnyeiről blogbejegyzésünkben mesélünk négy gyakori kérdés mentén. 


1. Miért egyedülálló a DETOX BHA MICELLAIRE arclemosó hatóanyagösszetétele?

Lenyűgöző tisztítás és hatékony arcápolás egyetlen flakonba zárva – így foglalható össze röviden arclemosónk ereje. Az aktív szenet, természetes BHA-t, panthenolt, E-vitamint, cukortenzideket és allantoint is tartalmazó készítményünk egyedülálló hatóanyagainak köszönhetően megköti és eltávolítja az arcbőrről a méreganyagokat, az arcbőr öregedéséért részben felelős káros szennyeződéseket, hogy makulátlanul tiszta arcbőrt hagyjon maga után. Tisztító funkciója mellett kíméletes hámlasztást is biztosít természetes BHA-tartalmával, hidratáló hatóanyagai - a gyulladáscsökkentő panthenol és a sejtvédő E-vitamin – pedig megalapozzák az arcápolási rutin további lépéseit.


2. Milyen bőrtípusú vásárlóink teszik le mellette a voksukat?

A DETOX BHA MICELLAIRE arclemosó minden bőrtípusra alkalmazható, azonban különösen sokan vásárolják azok, akik zsíros, olajos, aknés arcbőrrel rendelkeznek, valamint a nagyvárosokban élnek. Utóbbiak bőre fokozottan ki van téve a környezetből eredő káros anyagoknak, valamint ebből kifolyólag a korai öregedés kockázatának, így számukra különösen fontos a méreganyagok eltávolítása. Illatmentes, kíméletes, de mélytisztító és nyugtató formulájának köszönhetően az érzékeny bőrű vásárlóink is előszeretettel teszik virtuális kosarukba.


3. Milyen eredményeket várhatsz rendszeres használatától?

A DETOX BHA MICELLAIRE kíméletesen, de hatékonyan tisztítja az arcbőrt, megköti a méreganyagokat, így könnyebben le lehet öblíteni azokat. A BHA-nak köszönhető antibakteriális hatása révén csökkenti a pattanásokat, csökkenti a pórusok méretét. Jótékony hatását már az első használatot követően érezni és látni fogod: az arcbőröd ugyanis makulátlanul tiszta lesz. Rendszeres használatával az arcbőr megújul, üde, élettel teli, egyenletes bőrképet kapsz, csökkennek a pattanások, optimalizálódik a faggyútermelés, csökken az olajos csillogás. 


4. Milyen további hatóanyag-kozmetikumokkal kombináld az effektivitás fokozásáért?

A DETOX BHA MICELLARE arclemosót bármilyen tudatos arcápolási rutinba beillesztheted. Reggeli és esti használatát követően érdemes egy esszenciális hatóanyagokat tartalmazó szérumot, majd egy könnyed állagú fluidot felvinni az arcbőrre, hogy aztán a folyamatot egy effektív szemkörnyékápolóval zárd le. A DETOX arclemosó különösen jól illik a C-vitaminos arcápolási rutinba, valamint még magasabb szintre emeli a niacinamide-ot tartalmazó, aknék és pattanások elleni készítmények hatékonyságát. Nagyon zsíros bőrüeknek YOUTH ULTRA FLUIDE arcápolónkat ajánjuk utána.

Te próbáltad már éjfekete micellás arclemosó gélünket?