Vásárlási tanácsok arcápolód választásához

Vásárlási tanácsok arcápolód választásához

2015-08-10

Itt olvashatsz pár tippet, trükköt arcápolód kiválasztásához 

 

Melyik krémet rendeljem magamnak?

  • Weboldalunkon szinte minden bőrtípus ápolására találsz lehetőséget. Bizonyára tudod, hogy milyen a bőröd. Zsíros? Normál? Száraz? Termékeink leírásában megtalálod, hogy mely bőrtípusra valók, és milyen hatóanyagokat tartalmaznak. Mindennapi ápolásra rendeld a bőrödnek megfelelő ADVANCED vagy INCA krémet, melyekhez kiegészítésként a HYDRA-N hyaluron arczselét ajánljuk. Az arczselével hihetetlen rugalmas módon tudod bőröd hidratáltságát változtatni napi igényednek megfelelően.


T-Zónában egyik arcrészem zsírosabb, a másik szárazabb. Mivel ápoljam?

  • Arckrémedet válaszd meg a szárazabb területnek megfelelően és hívd segítségül a HYDRA-N hyaluron arczselét. A zsírosabb területre keverd krémedet az arczselével, így rugalmasan tudod mindkét területet ellátni a neki megfelelő ápolással. 


Arclemosót, tusfürdőt vagy szappant használjak bőrömre?

  • Ezt a döntést szeretnénk meghagyni Neked. Próbáld ki, és amelyiket jobban szereti a bőröd, azt használd. :-)


Arcmosásra is használhatok szappant?

  • Természetesen! Szappanjaink kíméletesen tisztítják bőrödet, miközben már arcmosás közben ápolják azt. Figyelj, hogy a szemedbe ne kerüljön; illetve az illatos szappanokat bármely illóolaj összetevője iránti érzékenység esetén ne használd.


Mire figyeljek a kozmetikumok használata előtt?

  • Minden termékünket első használat előtt próbáld ki alkarodon, hogy szereti-e bőröd. Amennyiben bármely összetevő iránt érzékenységről van tudomásod, kérjük válassz másik terméket. Az összetevők listáját mind magyarul, mind angolul a nemzetközi jelöléseknek megfelelően megtalálod  a termék adatlapján az "Összetevők" fül alatt.