URBAN AGING AVAGY VÁROSI ÖREGEDÉS

URBAN AGING AVAGY VÁROSI ÖREGEDÉS

2019-05-12

Emiatt öregszik a bőröd idő előtt

 

MINDEN NAGYVÁROSI NŐT ÉRINT AZ URBAN AGING

A mindennapi rohanásban, a szmogban, a felszálló porban olyan méreganyagok és egyéb káros vegyszerek találhatók meg, amelyek a bőr idő előtti öregedését okozzák. 

Az urban aging, vagyis városi öregedés közé soroljuk mindazokat a bőrelváltozásokat, melyeket a nagyvárosi légszennyezettség és egyéb környezeti behatások váltanak ki. 

Ahhoz, hogy hatékonyan fel tudjuk venni a kesztyűt az urban aging tüneteivel szemben, sokkal intenzívebb védelemre és a bőr regeneráló képességének fokozott elősegítésére van szükség. 


Mit tehetünk ellene?

A nagyvárosok és az ipari gyárterületek lakóinak bőre nagy terhelésnek van kitéve, így elsődleges feladatunk az, hogy méregtelenítsük arcbőrünket és védjük a további behatásoktól. A biotechnológiának és a természetben fellelhető, organikus alapanyagoknak köszönhetően olyan innovatív arcápolási szerek állnak ma már rendelkezésre, melyek segítségével minimalizálni tudjuk a méreganyagok bőrbejutását illetve felszívódását. 

A Natics által megalkotott DETOX termékcsalád a lehető legjobb választás az urban agingben érintettek számára. A micellás arclemosóban és a detox maszkban  megtalálható aktív szén és magnetit ugyanis mágnesként szívja magába és köti meg a szennyeződéseket, hogy aztán bő vízzel el is távolíthassuk. A hatékony méregtelenítés után pedig nincs más dolgunk, minthogy válasszunk egy olyan arcápolót, amely effektív hatóanyagainak köszönhetően eredményesen védi arcbőrünket.


Ilyen arcápolót válassz

Rendkívül fontos, hogy olyan organikus alapanyagokból készüljön arcápolód, mely valóban védelmet tud nyújtani arcbőröd számára a méreganyagokkal szemben és elő tudja segíteni a sejtregenerációit is. Négy kiemelkedő hatóanyag együttes alkalmazása segítségével többé nem kell tartanod az urban aging bőrkárosító hatásától.


1. Az ectoin

Az ectoin egy igen különleges hatóanyag, melyet a kutató a sivatagban fedeztek fel. Úgy tudni, a növényi alkotóelemet az egysejtűek használják a szélsőséges behatások elleni védelemben. A bőrön szabályos védőpajzsként működik, hiszen egyaránt véd a káros sugárzásoktól, a kék fénytől és az extrém hőingadozásoktól is.


2. Méregtelenítő aktív szén

A méreganyagokat egyszerűen de hatékonyan el tudjuk távolítani aktív szenet és magnetitet tartalmazó arctisztítóval és méregtelenítő maszkkal. A maszk nem csak méregtelenít, de hatékonyan is hidratál. Keresd azokat a termékeket, amelyk mindkét hatóanyagot tartalmazzák, mivel egymás ahtását növelik.

3. Hialuronsav

A bőr sejtjeibe zárja a nedvességet, így folyamatos hidratáltságot biztosít az arc számára. A hidratált arcbőr nem csak szébb és feszesebb, de később is jelennek emg rajta az idő múlásának jelei.


4. C-vitamin 

Stabil formában, az Ethyl Ascorbic Acid a legmodernebb C-vitamin derivátumként tartják számon, amely azon túl, hogy regenerálja az UV károsodott bőrt, megköti a szabadgyököket, ezáltal csökkenti a bőr gyulladását és üde, egészséges arcbőrt biztosít.