HIDRATÁLJ KÍVÜL-BELÜL!

HIDRATÁLJ KÍVÜL-BELÜL!

2018-08-12

A nagy hőségben ajánlott testünket mind belülről, mint kívülről folyadékkel ellátnunk

 

Hidratálj kívül-belül!

A nyár még javában tart, a hőmérő pedig gyakran extrém magas hőmérsékletet mutat. Ilyenkor nincs mit tenni, megrohamozzuk a strandokat, a tópartokat, a tengerparti napozó ágyakat, s egy jéghideg limonádéval és egy magas UV-faktorú naptejjel felszerelkezve várjuk a hűsítő megváltást. 


A vízben töltött hosszú órák alatt gyakran megfeledkezünk arról, hogy annak ellenre, hogy a frissítő habok ölelnek minket át, testünk ugyanúgy izzad, ezáltal pedig jelentős folyadékot veszítünk. Ezt pedig kívül és belül egyaránt pótolnunk kell. Összegyűjtöttünk három remek arcápolót, melyek segítségével bőrünk vízháztartását könnyedén újratölthetjük.

1. MÉLYHIDRATÁLÓ

NATICS® HYDRA+ Sérum Raffermissant kivételesen magas koncentrátumban tartalmaz Glycoint® és Ectoint®, így pillanatok alatt csodát tesz az erős napsugarak miatt károsodott, öregedésnek induló sejtekkel. A hialuron-mátrix-szal kiegészülve maximális nedvességmegkötés mellett tökéletes hidratáltságot biztosít, miközben a hatóanyag egyre mélyebb bőrrétegekbe hatol be. Használd reggel, arctisztítást követően! Vidd fel egyenletesen arcbőrödre, hagyd beszívódni, majd kend át bőrödet magas faktorszámú fényvédővel. 

2. NAPOZÁS UTÁNI HIDRATÁLÓ

A strandolás végeztével ne csak a nedves fürdőruhádtól szabadulj meg, hanem az arcodra lerakódott só vagy homok-kristályoktól is. Töröld át bőrödet micellás arcápolóval, majd vesd be nyári nagyágyúnkat, az ALOÉ hidratáló gélünket, ami dehidratált bőrödet az egész testeden megújítja. Azon túl pedig, hogy a vízhiányos bőrödet felfrissíti, még a napozás során szerzett mikrosérüléseidet, bőrpíredet is kiválóan nyugtatja.


3. ÉJSZAKAI REGENERÁLÁS

Az egész napos igénybevételt követően az arcbőrödnek is szüksége van a pihenésre és a feltöltődésre. A NATICS® C20®  széruma a legjobb választás, ugyanis 20% tiszta C-vitamin tartalmának köszönhetően a legmélyebb bőrrétegekben is segíti az UV károsodott arcbőr regenerálódását és az esetleges felszíni hegeket is hatékonyan enyhíti. Mindezek mellett az éjszaka folyamán kiegyenlíti a bőr színét, halványítja a foltokat, kollagén-stimulációjával pedig feszesíti az arcbőrt. Reggel a tükörbe pillantva úgy érezheted, újjászülettél!

 

A külső hidratálás mellett azonban nem feledkezhetünk el a belsőleges folyadékpótlásról sem. A kánikula ideje alatt fokozottan ügyeljünk arra, hogy legalább 3-3,5 liter ásványvizet, vagy más folyadékot bevigyünk a szervezetünkbe. Ha unjuk a natúr vizeket, bátran készítünk ízesített változatokat, szerezzünk be cukormentes detoxáló italokat és fogyasszunk hűsítő, hidratáló, friss salátákat. 

TIPP: Egy tálba kockázzunk fel behűtött dinnyét és uborkát, halmozzuk rukkola-ágyra, bolondítsuk meg csirkemell csíkokkal és olíva bogyókkal, így nem csak frissítő, de tápláló ételt fogyaszthatunk.