AZ ANTI-AGING SZUPERHATÓANYAGA

AZ ANTI-AGING SZUPERHATÓANYAGA

2019-02-03

Szuperhatóanyag a nagyító alatt


SZUPERHATÓANYAG A NAGYÍTÓ ALATT

C-VITAMIN SZÉRUM - AZ ANTI-AGING No.1

 
Ki ne szeretné, ha mindig üde és feszes, élettel teli bőrrel mosolyognánk vissza magunkra a tükörből? Rengeteget aggódunk, gyakran teljesen hatástalan kozmetikumokra költünk egy vagyont, pedig a megoldás néha olyan egyszerű: az egyik legjobban kutatott és bizonyított hatóanyag az Anti-Aging kategóriában a tiszta, magas dózisú C-vitamin. De a választás már nem ennyire könnyű!
 
A mai blogbejegyzésünkből megtudhatod, hogy miért olyan hatásos hatóanyag a tiszta C-vitamin és milyen formában kell keresned. Sőt, még abban is segítünk, hogyan használd, hogy a legtöbbet hozd ki belőle.
 


A TISZTA C-VITAMIN HATÁSA ARCBŐRÖDRE

A C-vitamin egy igazi aduász a mindennapi bőrápolás területén: növeli bőrünk saját kollagén-termelését, így feszesebbé válik, kontúrjaink megemelkednek. Rendszeres használat alatt a ráncok mélyét csökkenti továbbá késlelteti az újabbak kialakulását. De nem csak erre képes: a fakó arcbőrnek színt varázsol, a gyulladásokat csökkenti, a bőrszín tónusát kiegyenlíti, a foltokat halványítja a pattanásokat csökkenti a friss hegeket gyorsan kezeli és a régieket eredményesen halványíthatja.
 

UV SUGÁRZÁS - AMI BŐRÖD ÖREGEDÉSÉÉRT FELEL
 
Arcbőrünket leginkább az UV sugarak károsítják. A C-vitamin megfelelő koncentrációban a napkárosodott bőrt képes regenerálni és sejtszinten is javítani. A helytelen életmód (alkohol, cigaretta), a stressz és a korunkban nagyon magas környezetszennyezés mind-mind megmutatkozhat bőrünkön, így elengedhetetlen egy olyan csodafegyver használata, amely ennyire hatékony. Az eredmény önmagáért beszél.

 
FIGYELJ A MEGFELELŐ RECEPTÚRÁRA
 
Számos C-vitamin szérumot találsz, minden drogária polcán vagy online szépségápolási termékekkel foglalkozó webshopban bőven akad belőlük. Az is lehet, hogy használtál már, csak nem voltál elégedett? A C-vitamint nem elegendő egy szérumhoz hozzáadni ahhoz, hogy hozza a tőle elvártakat. Szilikonos közegben nehezen oldódik be a bőrbe az aszkorbinsav, így lehet, hogy magas  a koncentrációja, de nem fog hatni. Oldószereket (pl. PEG származékokat) tartalmazó kozmetikumokat lehetőleg kerülj, mivel azok áteresztővé teszik a bőrödet. Előnyösen hangzik, de gondoljunk bele: így nem csak az általad kívánt hatóanyag, hanem minden más is - tartósítószerek, stabilizátorok - beszívódhatnak és nem kívánt hatást fejhetnek ki. Figyeld, hogy tartalmazzon E-vitamint, lehetőleg koffeint és más sejtosztódást stimuláló anyagokat is, továbbá mindenképpen egy hialuron szérumot válassz.
 
 
GYORS ÉS LÁTVÁNYOS HATÁS
 
A C-vitamin magas koncentrátumban és megfelelő, tiszta formában látványosan rövid idő alatt fejti ki hatását. Az általunk kifejlesztett, díjnyertes C20 szérum magas dózisban tartalmazza a hatóanyagot. 20% C-vitamin tartalma liposzómák segítségével a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását. A C-vitamintól az arcbőr feszesebb lesz, csökkennek a ráncok, enyhülnek az akné tünetei, üde és friss bőr tekint vissza a tükörből. Ha rendszeresen használod, foltjaid és hegeid is halványodnak.
 
 
A MEGFELELŐ HASZNÁLAT
 
A szérum megfelelő használata segít a hatást maximalizálni: arctisztítás után kíméletesen vidd fel a lehetőleg még nedves arcbőrre. Várj, amíg beszívódik, majd használj egy a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémet vagy fluidot. Így a hatóanyagok még mélyebbre szívódnak fel és tovább tudod fokozni hatásukat. A szérumot használhatod reggel és este is.
 
 
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK:

Nem elegendő sok C-vitamint szednem? - Sajnos nem. Az aszkorbinsav a testünkben teljesen másképp fejti ki hatását, mint amikor a bőrünkre visszük fel. Az összes rá jellemző bőrre kifejtett hatása akkor figyelhető meg, ha külsőleg visszük fel.

Elég, ha egy citrom levével bekenem arcbőrömet és lassan láthatom is a hatását? - A frissen facsart citromlével többet árthatsz, mint segíthetsz: a savas friss lé arcbőrödet irritálhatja és ha nem organikus gazdálkodásból származó - azaz bio citromot - vásárolsz, az irritáció mellett még méregagyagokat, kemikáliákat vagy permeteket viszel fel arcbőrödre ami tovább fokozza a kipirosodást, valamint maradandó károsodást kockáztatsz.
 
Mindegy milyen szérumot vásárolok, csak legyen benne C-vitamin? - Nem mindegy. Válassz lehetőleg bio kozmetikumot, amellyel nem viszel fel káros anyagokat a bőrödre. Válassz olyan szérumot, amiben 20% körüli legyen a tiszta aszkorbinsav koncentrációja, mivel így fejti ki optimálisan hatását.
 

MOST MÁR ISMERED AZ ELSŐ SZÁMÚ ANTI-AGING FEGYVERT, HASZNÁLD KI TE IS!