ÜNNEPI JÉGVARÁZS

ÜNNEPI JÉGVARÁZS

2018-12-16

Öt ok, amiért a NATICS® C15 jégvarázs szérumával koronázd meg a karácsonyi készülődést




AJÁNDÉKOZZ VARÁZSLATOT!


Néhány héttel ezelőtt gondoltunk egy merészet, és megalkottunk nektek egy igazán különleges szérumot egyfajta karácsonyi meglepetésként. Úgy gondoltuk ugyanis, hogy az ünnepekre mindenki valami különlegességgel kívánja meglepni szeretteit vagy éppen saját magát. Megalkottuk nektek éppen ezért egyik slágertermékünk, a C-vitamin szérum elragadó málna illatú változatát, aminek ultrahatékony feszesítő és hidratáló funkciója garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

A málnás C15 szérumunk bármely korosztálynak tökéletes ajándék lehet, hiszen egyaránt alkalmas a tinik pattanásos bőrének kezelésére, a fiatal felnőttek, a középkorúak arcábőrének hidratálására, sőt, az idősebb korosztály számára is elhozza a szép, egyenletes arcbőrt. Hogy megkönnyítsük döntéseteket, összegyűjtöttünk öt okot, miért is szerezzétek be szeretteiteknek a limitált kiadású termékünket.


1. FINOM, TERMÉSZETES MÁLNA ILLATA MOSOLYT VARÁZSOL MINDENKI ARCÁRA!

Valódi organikus málna hidrolátumot tartalmaz, illata a természetes málnát hozza el arcápolási rutinodba. Finom, gyengéd nem túl tolakodó és természetes. Megidézi a nyarat akkor is, amikor odakint csodálatosan szállingózik a hó. Engedj neki pár pillanatot, hogy teljesen előbújjon!

2. SZUPERHATÉKONY

15% tiszta C-vitamin, azaz gyógyszerkönyvi tisztaságú L-aszkobinsav tartalmának köszönhetően az instant hatás sem marad el. Vidd fel este, s reggelre máris szebb, egyenletesebb lesz a bőröd. 


3. ÁTFOGÓ HATÁS 
Hogy fokozzuk a hatékonyságot, beletettünk még gyulladáscsökkentő bisabololt és sejtmegújulást fokozó panthenolt is, így arcbőröd nem csak, hogy üde és csodálatosan ragyogó lesz, de még pigmentfoltjaid is csökkennek, pattanásaid pedig visszahúzódnak hatására.

4. HIGÉNIKUS CSOMAGOLÁS 

Innovatív airless veszteségmentes és oxigént kizáró finoman adagolható pumpás flakonba adagoltuk számodra, hiszen tudjuk, minden cseppje aranyat ér majd számodra. 

5. NEM MINDENNAPI AJÁNDÉK

A szérum csak korlátozott darabszámban, korlátozott ideig lesz megtalálható kínálatunkban, így nincs sok időd hezitálni.


Amennyiben december 19-ig megrendeled, garantáltan ott lesz a karácsonyfa alatt.